Har du billett til Bukta 2020?

Her kommer info til deg som allerede har kjøpt billett til Bukta 2020.

Alle billetter til Bukta 2020 vil overføres automatisk til 2021, med mindre du velger å donere eller refundere billetten din. Du behøver altså ikke å foreta deg noe, men vi oppfordrer likevel alle til å hente ut billetten sin med korrekt dato og årstall via Ticketmaster Appen eller via din profil på ticketmaster.no.

Ved å overføre billettene til neste år vil du hjelpe Buktafestivalen til å komme enda sterkere tilbake i 2021. Det gir oss samtidig en viktig forutsigbarhet og trygghet i arbeidet videre med festivalen. Selv om det ikke blir festival i år har vi utgifter som må dekkes. Det er derfor ekstra viktig for oss å få en god start på billettsalget til 2021.

Merk! Denne ordningen fungerer ikke for de som har kjøpt billetten sin direkte i butikk eller i vår nettbutikk. Send oss en mail på post@bukta.no om du ønsker å donere/refundere en slik billett.

For å refundere eller donere billetten din, bruk dette skjema hos Ticketmaster.

Hos Ticketmaster får du tre valg:

  1. Refusjon. Velger du dette får du full refusjon av billetten (billettavgiften til Ticketmaster refunderes ikke).
  2. Donasjon 50%. Velger du dette kansellerer du billetten din, og får refundert halve beløpet (billettavgiften til Ticketmaster refunderes ikke). Resten av summen doneres til Buktafestivalen (tusen takk <3).
  3. Donasjon 100%. Velger du dette kansellerer du billetten din, og donerer hele summen til Buktafestivalen (tusen takk <3).

Husk å finne frem billetten og ordnenummeret ditt hos Ticketmaster.

MERK: Fristen for å donere eller refundere billetten er satt til 10. juli 2020. Om du ikke foretar deg noe innen denne datoen vil billetten din automatisk videreføres til 2021.

Grunnet covid-19 er det generelt stor pågang hos Ticketmaster. Det kan ta opp til 60 dager fra man har bedt om refusjon til pengene er tilbakeført.

Uansett hva du velger å gjøre med billetten din, håper vi at du ønsker å være med videre til Bukta 2021. Billetter kan kjøpes her.

Har du andre spørsmål, se på vår FAQ eller send oss en e-post.

Hoved­samarbeidspartnere