Spørsmål og svar om Bukta 2020

Under har vi forsøkt å svare så godt vi kan på spørsmål dere måtte lure på vedrørende Bukta 2020.

Hvorfor er Buktafestivalen 2020 avlyst?

Norske myndigheter har lagt ned forbud mot store arrangementer fram til 1. september, på grunn av den pågående korona-pandemien. Det er med tungt hjerte vi derfor må meddele at det ikke blir noen Buktafestival i 2020, da vi selvsagt støtter myndighetenes avgjørelse om å sette de helsemessige behovene først.

Er billettene mine til Buktafestivalen 2020 gyldige til Buktafestivalen 2021?

Ja! Billetten vil automatisk overføres til 2021, dersom du ikke foretar deg noe. Vi oppfordrer likevel alle til å hente ut billetten sin med korrekt dato og årstall via Ticketmaster Appen eller via din profil på ticketmaster.no. Har du papirbillett? Les mer om det lengre ned.

Hvorfor oppfordrer dere til å beholde billetten til 2021?

Ved å overføre billettene til neste år vil du hjelpe Buktafestivalen til å komme enda sterkere tilbake i 2021. Det vil gi oss en viktig forutsigbarhet og er en enorm trygghet i arbeidet videre med festivalen. Selv om det ikke blir festival i 2020 har vi utgifter som må dekkes. Det er derfor ekstra viktig for oss å få en god start på billettsalget til 2021.

Kan jeg bytte dag på dagsbilletten min?

I utgangspunktet gjelder dagsbilletten din til samme ukedag i 2021. For eksempel: torsdagsbillett 2020 gjelder som torsdagsbillett i 2021.

Jeg har papirbillett - hva gjør jeg da?

Du kan bruke papirbilletten din for 2020 på festivalen i 2021, og trenger ikke foreta deg noen endringer. Ønsker du likevel å refundere billetten din følger du vanlig fremgangsmåte - se punktene under. Merk at vanlig fremgangsmåte ikke gjelder om du har kjøpt en billett i butikk eller via våre nettsider. Da må du sende oss en mail til post@bukta.no med bilde av billett, navn og kontonummer. Du kan også sende oss eller Ticketmaster en mail om du ønsker å få endret dato på papirbilletten din.

Hva gjør jeg om noen andre har kjøpt billetten for meg?

Det er kun den som opprinnelig har kjøpt billetten som kan kreve refusjon. Summen tilbakebetales til kortet som ble brukt ved kjøpet. Har du kjøpt billetten fra noen andre, og du ønsker å hente ut en ny billett med korrekt dato, må opprinnelig kjøper gjøre dette for deg.

Hva må jeg gjøre dersom jeg vil refundere billetten min?

For å refundere eller donere billetten din, bruk dette skjema hos Ticketmaster

Hos Ticketmaster får du tre valg:

  1. Refusjon. Velger du dette får du full refusjon av billetten (billettavgiften til Ticketmaster refunderes ikke).
  2. Donasjon 50%. Velger du dette kansellerer du billetten din, og får refundert halve beløpet (billettavgiften til Ticketmaster refunderes ikke). Resten av summen doneres til Buktafestivalen (tusen takk <3).
  3. Donasjon 100%. Velger du dette kansellerer du billetten din, og donerer hele summen til Buktafestivalen (tusen takk <3).

Husk å finne frem billetten og ordnenummeret ditt til Ticketmaster.

MERK: Fristen for å donere eller refundere billetten er satt til 10. juli 2020. Om du ikke foretar deg noe innen denne datoen vil billetten din automatisk videreføres til 2021.

Grunnet covid-19 er det generelt stor pågang hos Ticketmaster. Det kan ta opp til 60 dager fra man har bedt om refusjon til pengene er tilbakeført.

Uansett hva du velger å gjøre med billetten din, håper vi at du ønsker å være med videre til Bukta 2021.

Kan jeg støtte Bukta på andre måter?

Ja, du kan støtte Bukta gjennom å være tidlig ute og kjøpe billett til 2021. Det vil gi oss en viktig forutsigbarhet og vil være en enorm trygghet i arbeidet videre med festivalen. Vi setter stor pris på om du oppfordrer venner og familie til å gjøre det samme.

Du kan også kjøpe merch i vår nettbutikk. Vi har masse fint på lager og jobber samtidig med å lage en ny kolleksjon som vil komme i løpet av sommeren.

Når vil Buktafestivalen 2021 finne sted?

Buktafestivalen 2021 avholdes i Telegrafbukta i Tromsø 22.–24. juli. Vil gleder oss veldig!

Kan jeg kjøpe billetter til Bukta 2021 nå?

Ja, det kan du. Vi legger ut 1000 stk B-måsebilletter til 1799,- (+bill.avg). Prisen vil deretter øke til fullpris 1999,- (+ bill.avg). Vi har valgt å gå for samme billettpriser for 2020. Billetter kan kjøpes her.

Vil programmet være det samme i 2021 som det skulle vært i 2020

Vi jobber på spreng med dette nå. Flere av artistene vil sannsynligvis bli med over til 2021. Hvem disse er vil vi komme tilbake til så snart som mulig.Hoved­samarbeidspartnere