Bukta for Alle

Bukta for Alle

Dato: Lørdag 20. juli
Klokkeslett: 11.00 - 15.00
Aldersgrense: For alle!
Pris:
Gratis

Om arrangementet
Bukta for Alle er Buktafestivalens gratis og rusfrie arrangement, og finner sted i Telegrafbukta. Arrangementet tilbyr en rekke aktiviteter som forener lokal kultur med musikk- og matglede, og med våre samarbeidspartnere kan vi tilby et program spekket med både kunstneriske og kulinariske innslag.

Artister
STORM
The Impossible Green

Slugwar

Stéphanie Turcotte

Ringo Moon

GirlTalk

Konserter og andre spennende aktiviteter
I tillegg til seks konserter blir det mange spennende aktiviteter for barna. Hos Sjømatrådet vil barna få lage sin egen pokebowl, med mulighet til å ta bilde av kreasjonen før den spises. Perspektivet Folkeparken holder åpent hus under Bukta for Alle og arrangerer grafittiworkshop ved inngangen, Natur og ungdom stiller med tegneaktiviteter, Kreftforeningen deler ut tatoveringer, det blir Shave-is med Mack, og Coop stiller med noe snadder til publikum. Ikke minst kommer ugla Bubo fra Remiks Miljøpark.

Gratis busstransport
For å gjøre det enda mer praktisk for festivalgjengere, stiller Tide Buss opp med gratisbusser fra tre sentrale steder i Tromsø. Disse stopper langs traseen for påstigning mot Telegrafbukta, og man kan hoppe på bussen fra Eidkjosen, Hamna eller Kroken for å komme seg enkelt til festivalområdet. Les med her.

Hoved­samarbeidspartnere