Bli med på Bukta arrangørskole

Bukta arrangørskole 2024

Har du noen gang lurt på hva man gjør bak kulissene på en konsert eller et arrangement? Har du en lidenskap for musikk, kunst eller å lage minneverdige opplevelser? Da er Bukta Arrangørskole 2024 noe for deg!

Om arrangørskolen

Bukta arrangørskole gir unge mellom 15-19 år sjansen til å utforske og lære alle aspekter av konsert- og arrangementsproduksjon. Vårt mål er å inspirere, utdanne, og gi deg nøkkelferdigheter for å kunne arrangere dine egne konserter og arrangementer - for og med ungdom.

Hva kan du forvente?

  • Møtehyppighet: Vi møtes annenhver uke hvor man sammen planlegger klubbkonserter i løpet av året.
  • Programoversikt: Dekker alt du trenger å vite om å arrangere vellykkede konserter og arrangementer. Fra booking av artister til teknisk produksjon, vil vi veilede deg gjennom hvert trinn.
  • Erfaring og praksis: Våre tidligere deltakere har vært involvert i å arrangere konserter og arrangementer. Du vil få praktisk erfaring i å planlegge, booke artister, rigge og avvikle disse.
  • Mentor veiledning: Du vil jobbe sammen med erfarne profesjonelle i bransjen, som deler sin innsikt og gir deg verdifull veiledning underveis.

Datoer og påmelding

Vi er allerede i gang med å planlegge den første konserten. Arrangørskolen går løpende over flere samlinger, og man kan melde seg på når som helst. Påmeldingen er åpen for alle mellom 15-19 år.

Klubbfestival i 2024

Som en del av Bukta Arrangørskole, vil du også være med på å arrangere en spennende klubbfestival i 2024. Dette gir deg muligheten til å sette kunnskapen din ut i praksis og være med på å skape en minneverdig opplevelse for unge i Tromsø.

Kontakt og påmelding

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på? Kontakt guttorm@bukta.no.

Hoved­samarbeidspartnere