Frivilligkontrakt 2024

Takk for at du melder deg som frivillig til Bukta 2024!

Du er dessverre ikke garantert plass som frivillig, selv om du signerer kontrakten som foreligger. Du vil få bekreftelse fra frivilligkoordinator etter at søknadskjema er sendt inn. Når du trykker at du har godkjent vilkårene som følger nedenfor har du godkjent kontrakten i forhold til et frivillig arbeidsforhold med Buktafestivalen med det ansvar og de rettigheter det medfører. Avtalen skal sikre tilfredsstillende arbeidsforhold for frivillige og god arrangementsavvikling for arrangør. Avtalen gjelder for Buktafestivalen 2024 som finner sted 19. – 20. juli.

Ved å signere kontrakten aksepteres følgende betingelser:

  • Jeg forplikter meg til å møte på vaktene jeg og festivalen har blitt enige om.
  • Jeg forplikter meg til å møte på jobb edru og til rett tidspunkt (husk adgangskortet for frivillige).
  • Jeg forstår at jeg er en representant for festivalen og vil utføre arbeidsoppgavene mine lojalt og med et smil slik at Buktafestivalens navn eller rykte ikke skades på noen måte.
  • Jeg forplikter meg til å gi beskjed til frivilligkoordinator om jeg er forhindret fra å møte grunnet sykdom eller annen gyldig årsak.
  • Jeg har taushetsplikt og skal overlate uttalelser om/med festivalen til administrasjonen av festivalen.

Buktafestivalen forplikter seg til å levere:

  • Gratis adgang til festivalområdet under festivalen.
  • Ett varmt måltid per vakt du arbeider på festivalen, og diverse brødmat og snacks.
  • Diverse stæsj (merch).
  • Forsikring mens du er på jobb for festivalen.

Brudd på forpliktelsene sees som avtalebrudd og kan medføre inndragning av festivalarmbåndet,- og fakturering av festivalbillett helt eller delvis. Inndragning til retten å være frivillig for fremtiden kan iverksettes og i særs grove tilfeller av kontraktsbrudd kan forholdet politianmeldelses.

I tråd med nye personvernregler samtykker du også til at Bukta kan lagre personopplysninger av deg i henhold til GDPR. Opplysningene vil ikke bli delt med noen tredjepart, og du kan når som helst be festivalen om innsyn i hvilke opplysninger som er lagret, eller be om at alle eller deler av opplysningene blir slettet. Du aksepterer også at bilder som er tatt av deg på jobb kan benyttes av Buktafestivalen til markedsføring eller presentasjon av eget arrangement.

Oppdatert: 1. mars 2024

Hoved­samarbeidspartnere