Bukta Live

UF DOGMA TROMSØ FB EVENT

Unge Funksjonell slippkonsert / Pres. av Bukta Live

11. november, Teatercafeen på HT

UNGE FUNKSJONELL er en av Tromsøs, landsdelens og landets mest spennende artister. Han slapp sitt debutalbum "DOGMA" 27. oktober, og lørdag 11. november får vi oppleve dette live i Teaterkaféen på Hålogaland Teater. Før lanseringen vil det være mulig å få en smakebit av albumet, da det i forkant slippes 4 singler, så her er det bare å følge med. Artisten ble oppdaget på Instagram av OTER og produsent CRTCL i 2020. Sammen har siden da jobbet med hans debutalbum, som er spekket med både nordnorske legender og up n' coming rappere/artister (RSP, JODDSKI, Emma Elliane, Nordlys, Bror Olsen m.fl). Han opererer i et udefinerbart musikalsk univers, og lar seg inspirere av sin oppvekst i hiphopmiljøet, men får også musikalsk innflytelse fra blant annet sin far - vokalisten i det legendariske new wave bandet Vinterhagen. En gjennomgående åre i musikken kan kanskje beskrives som refleksjoner over den maskuline sårbarhet. Eventuelt er UNGE FUNKSJONELL en slags emo anno 2023.

Pris: 250 kr + bill.avg. Dørene åpner kl 21:00.

Kjøp billett her

Harvest FB event fredag

Harvest / Pres. av Bukta Live

17. november, Studenthuset Driv

Bli med på en uforglemmelig hyllestkonsert til Neil Youngs legendariske album 𝐇𝐀𝐑𝐕𝐄𝐒𝐓 presentert av 𝐁𝐮𝐤𝐭𝐚 𝐋𝐢𝐯𝐞 og Norsk Americana Forum.

I fjor var det femti år siden dette klassiske rockealbumet ble utgitt, og med hits som "Heart of Gold" og en unik blanding av rock og americana, har dette albumet fått en spesiell plass i musikkhistorien. På scenen får vi oppleve noen av Norges beste Neil Young-tolkere, nemlig sertifisert Neil Young-kjenner 𝐋𝐚𝐫𝐬 𝐋𝐢𝐥𝐥𝐨-𝐒𝐭𝐞𝐧𝐛𝐞𝐫𝐠 sammen med Spellemannpris-vinner 𝐎𝐥𝐞 𝐊𝐢𝐫𝐤𝐞𝐧𝐠, Spellemann-nominerte 𝐉𝐨𝐡𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐠𝐠𝐫𝐞𝐧, 𝐀𝐧𝐝𝐞𝐫𝐬𝐞𝐧 𝐒𝐯𝐞𝐧𝐝𝐬𝐞𝐧 (Halden Electric), og 𝐕𝐢𝐥𝐝𝐞 𝐁𝐲𝐞 som gjesteartist. Sammen skal de spille hele albumet fra A til Å - fra "Out on the Weekend" til "Words (Between the Lines of Age)". Backingbandet for konserten er det anerkjente Halden-bandet 𝐓𝐡𝐞 𝐒𝐚𝐥𝐦𝐨𝐧 𝐒𝐦𝐨𝐤𝐞𝐫𝐬, som fylte samme funksjon for Leonard Cohen-hyllesten i Oslo Spektrum i 2017 og Bob Dylans 80-års-feiring i Oslo Konserthus i 2021.

Som om dette ikke var nok åpner 𝐕𝐢𝐥𝐝𝐞 𝐁𝐲𝐞 kvelden. Vilde Bye er en ung artist fra Tromsø, som allerede har rukket å gjøre seg godt bemerket både i hjembyen og utenfor bygrensene. I april 2022 slapp hun sin selvtitulerte debut-EP, til strålende kritikker og har spilt på en rekke festivaler og bransjetreff. Vilde skriver låtene sine selv, men krydrer også settene med noen smakfulle coverlåter, der originalene til blant andre Townes Van Zandt, Gene Clark og Mattias Hellberg kjøres gjennom hennes eget filter og gis ny innpakning med en svært særegen stemme og en superb traktering av gitaren. Pop, rock, country og soul ligger helt klart hennes hjerte nært, mens hennes egen musikk pendler sømløst mellom de forskjellige avartene.

Kom og bli med på en magisk kveld med hyllest til en av rockens mest kjente artister. Dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av!

Dørene åpner kl 19:00. Konsertstart kl 20.00.

Pris: Ordinær: 480 kr + avg.
Student/honnør: 380 kr + avg.

Kjøp billett her

Hoved­samarbeidspartnere