Fire artister klar for Bukta 2021

Det er med stor glede at vi endelig kan offentliggjøre første artistslipp til neste års festival i Telegrafbukta. To headlinere er med oss videre fra 2020, og vi er ekstremt fornøyd med å kunne videreføre både The Hives og DumDum Boys.

Publikum viste seg å være særdeles fornøyde med DumDum Boys og The Hives som headlinere for 2020, og vi er ekstremt happy med å få begge med videre til 2021. The Hives er personlig et av mine favorittband, og er etter vår mening verdens beste live garasjerockband. Det blir åtte år siden sist de spilte på Bukta, så det er piandø på tide, sier bookingsjef Isak Harbitz.
NB 2019 0294 2

The Northern Belle skal spille på Bukta 2021. Foto av Julia Naglestad.

To spennende bookinger

Pom Poko og The Northern Belle er to nye innslag til programmet for 2021. Det virker ikke å være noe bremser for sistnevnte, som gang på gang pøser ut bunnsolide album. Tidligere i år slapp The Northern Belle fjerdeskiva «We Wither, We Bloom» som har blitt unisont hyllet av media. Bandet, med Tromsøværingen Stine Andreassen i spissen, bemerket seg virkelig som pionerer i «Nordicana-sjangeren» i 2018 med albumet «Blinding Blue Neon» som ble nominert til Spellemannpris som årets country-album.

Nyskiva har gått på repeat her på Bukta-kontoret siden den kom, og etter en fantastisk konsert under Bukta For Alle i fjor var det ingen tvil om at vi måtte invitere The Northern Belle tilbake til Bukta, og denne gang på kveldsprogrammet. Her spår vi en skikkelig HOME RUN!
De kommer til å sette fyr på Bukta neste år! - Isak Harbiz, bookingsjef.

Pom Poko, kvartetten fra Trondheim slapp i fjor debutalbumet «Birthday» som ble hyllet over hele Europa, spesielt i UK og Norge. Aftenposten kåret albumet til årets beste, og bandet spilte en rekke konserter over hele kontinentet. I 2021 kommer oppfølgeren på det anerkjente plateselskapet «Bella Union», som det er store forventninger til.

Pom Poko er et av landets mest originale band, og etter min mening en av de beste nye livebandene jeg har sett på flere år. De kommer til å sette fyr på Bukta neste år, avslutter bookingsjefen.

Refusjonsgaranti

Man kan vel mildt sagt si at året 2020 har vært utfordrende på mange måter, hvor det fortsatt er stor usikkerhet rundt tiden som kommer. Vi forventer at vi må ha på plass visse tiltak for å møte smittevernhensyn, men med en så velsmurt stab som vi har er vi trygge på at vi skal klare å legge til rette for tidenes festival neste sommer med Rock, Øl og Sjømat i Telegrafbukta.

Vi er positive og jobber med 2021 som normalt. Skulle det likevel bli sånn at vi ikke kan arrangere festival neste år, vil publikum selvfølgelig få muligheten til å refundere billetten sin eller flytte den til neste arrangement, forsikrer festivalsjef Egil Bye Damsgaard.

Hoved­samarbeidspartnere