DumDum Boys

Trondheimsbandet DumDum Boys har i flere tiår preget musikklivet i Norge og regnes som et av Norges beste liveband – også den dag i dag! Sammen med Raga Rockers, Jokke & Valentinerne og deLillos ledet de den store norske bølgen som sveipet over landet og gjorde rock på norsk både tøft og meget populært! Bandet har i alle år dominert prisutdelinger, hitlister og konsertscener landet rundt og står bak noen av landets aller største nasjonalskatter som «Splitter Pine», «Enhjørning», «Englefjes», «Stjernesludd», «Metallic Hvit», «En vill en» og «Slave» for å nevne noen. De har gjestet Bukta flere ganger og evner å holde seg relevant og fortsetter å levere varene. Egon Holstad smelte til med terningkast seks da de spilte på et utsolgt The Edge tidligere i år.

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett dem live, men det er alltid en følelse av å skulle overvære mestere i faget som melder seg straks man ser dette bandet på scenen. Dette var intet unntak. Totalt uangripelig, übercoolt og suverent – Egon Holstad (Du kan lese hele anmeldelsen HER.)

I desember er det duket for det nye albumet “Løsøre”. En samleplate med låter som aldri kom med på noen album i tillegg til to rykende ferske singler. Blant annet låten “Elmer” som kom tidligere i høst. Les Egon Holstads anmeldelse av forrige album “Armer og Bein” HER.

Neste artist

Erlend Ropstad

Hoved­samarbeidspartnere