Bob Vylan

Torsdag kl 20.45
Paradisbukta

2023

Bob Vylan

Vedder en tusing på at Bob Vylan blir årets Bukta-snakkis. For dette er virkelig et band som skiller seg ut. Med et aggressivt og melodiøst lydbilde som krysser flere sjangere, har de funnet en unik stil som har blitt omfavnet av både det britiske punk- og rap-miljøet.

Det fire år gamle bandet startet sitt eget plateselskap Ghost Theatre for å frigjøre seg fra det politiske spillet rundt store labels, og deres første albumutgivelse har blitt skrytt opp i skyene av blant annet artister som Iggy Pop og Jack Saunders på BBC Music. Deres siste album Bob Vylan Presents The Price Of Life er første gang i historien at et album som er produsert, innspilt, mikset og utgitt på eget label av et band selv, når UK topp-20 albumlista. Samme album vant også prisen for beste album hos Kerrang! i 2022.

Bandet er ikke redd for å ta opp kontroversielle temaer som rasisme, homofobi og klasseskille i tekstene sine. Musikken er ofte en kritikk av det de ser som et stadig mer urettferdig samfunn, og de har selv vært aktiv i å støtte sosiale bevegelser og protester, med et sterkt engasjement om å bidra til å skape en mer rettferdig og lik verden.

Musikken høres farlig og intensiv ut, med liveopptredener som er energiske og følelsesladede. Dette blir et «must see» på Bukta. Gjetter på at vi sees i pitten!

Neste artist

brenn.

Hoved­samarbeidspartnere