brenn.

Fredag kl 19.05
Telegrafbukta

2023

brenn.

Reisen til brenn. startet da Edvard Smith Save og Rémy Malchère Pettersen møttes på Lillestrøm Videregående. «Spiller du trommer?» spurte Edvard. Det var starten på et vennskap mellom to ganske forskjellige typer med det samme bankende hjertet for punk svøpt i popmelodier.

2022 ble startet med et brak da brenn. slapp sitt andre album «Vandrer på solskinn» allerede 7. januar. Albumet er en maktdemonstrasjon uten like som viser en moden lekenhet rocken verdig, og er en ultimat oppfølger til debutalbumet «Elsker» fra 2019. «Elsker» skaffet brenn. deres første Spellemann-pris i kategorien «Årets rock», og i tillegg ble de nominert i kategorien «Årets nykommere». Ikke minst lanserte og gjennomførte de sin egen festival; brennapalooza., i Oslo og Trondheim.

Gjennombruddsåret 2019 var travelt for brenn. også på livefronten; de spilte for fullsatte klubbscener og festivaler i Norge og toppet det hele med Roskildefestivalen. Bandets forrykende liveshow har ført dem på turneer med Honningbarna og Pom Poko, og førte til en nominasjon for «Årets live» under P3-gull i 2019. Live har duoen med seg fullt band, der humor og spontanitet står sentralt i konsertfilosofien.

Det blir brennheit på Bukta 2023!

Neste artist

Cult Member

Hoved­samarbeidspartnere