Vi er kåret til Årets Festival 2023!

Vi har fått prisen for Årets Festival 2023!

Norske Kulturarrangører overrasket oss på kontoret da vi hadde mandagsmøte, og tildelte oss prisen for Årets Festival 2023. Prisen er stemt frem av bransjekollegaer over hele landet, og vi er utrolig takknemlige.

Begrunnelsen

"I over 20 år har Buktafestivalen levert en helt unik rockefestival i Telegrafbukta i Tromsø. Festivalen har blant annet utmerket seg med sitt arbeid for å ivareta og videreutvikle det nordnorske rockemiljøet. I tillegg har de en tydelige profil hvor den nordnorske kystkulturen står i fokus.

De viser seg som en tilpasningsdyktig arrangør som også tar sitt samfunnsansvar seriøst. De har blant annet lagt en stor innsats i bærekraftsarbeidet, både med tanke på det sosiale, det økonomiske og miljøet. Det gode arbeidet har ikke gått ubemerket hen, og landets arrangører har stemt frem Buktafestivalen som vinner av Årets festival 2023."

Buktafestivalen var nominert i kategorien Årets festival sammen med Oslo World, Sámi beassášmárkanat / Samisk Påskefestival, Telemarkfestivalen og Øyafestivalen.

Foto: Juan Sebeastian Wilche

Publisert 25.06.2024

Hoved­samarbeidspartnere