Vi fyller på med tre sterke artister

Vi fyller på med tre sterke navn til programmet! De svenske indieheltene The Soundtrack of Our Lives gjør sin etterlengtede retur til Bukta. No. 4 bringer sommerstemningen vi alle lengter etter, og Unge Funksjonell spiller for første gang med fullt band og flere gjesteartister.

Kjøp billetter her

The Soundtrack of Our Lives

Da et av Sveriges største rockeband gjennom tidene ble gjenforent i fjor sommer, var responsen overveldende. For første gang på et tiår er indieheltene fra Gøteborg endelig tilbake på turné, og når de spiller sin første konsert i Tromsø siden avskjedskonserten i 2012, er det selvfølgelig på Bukta! Bandet har turnert med Oasis, vært Grammy-nominert og ble i fjor sommer innlemmet i Swedish Music Hall of Fame. Med hits som "Instant Repeater 99", "Sister Surround", "Mantra Slider" og "Nevermore" kommer dette til å bli et nostalgisk høydepunkt i Telegrafbukta fredag 19. juli!

– Jeg så de på Rockefeller i mars, og kan fastslå et de er i storform live! For en konsert Bukta-publikummet har i vente!, konstaterer bookingsjef, Isak Harbitz.

No. 4

No. 4 har gått gradene fra å holde intimkonsert for venners venner, via støvete klubbscener til å fylle Oslo Spektrum. Med tre Spellemannsnominerte album og over 35 millioner Spotify-avspillinger, har de etablert seg som et av Norges mest populære band.

Bestående av Emilie Christensen, Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek, har No. 4 skapt lydsporet til både hverdagslige øyeblikk og feststemte anledninger med låter som "Lite og stort", "Føkk lunsj", "Låst" og "Under deg". På Bukta forventer vi at det blir både allsang og dans når No. 4 inntar scenen!

– Det oser festival, sommer og sol av No. 4, og endelig kommer et av landets mest elskede band til Bukta!, sier en fornøyd Harbitz.

Unge Funksjonell

Unge Funksjonell er klar for Bukta! Høsten 2023 debuterte han med albumet «DOGMA», som byr på et imponerende samarbeid med både nordnorske legender og fremadstormende rappere og artister, som RSP, JODDSKI, Emma Elliane, Nordlys, Bror Olsen med flere. Buktafestivalen arrangerte releasekonserten på Hålogaland Teater, og vi ble svært begeistret over både albumet og hans unike sjangeroverskridende hiphop/rock på nordnorsk. Inspirert av sin oppvekst i hiphopmiljøet og med musikalsk inflytelse fra sin far, vokalisten i det legendariske new wave-bandet Vinterhagen, opererer Unge Funksjonell i et grenseløst musikalsk univers.

På Bukta blir det første gang Unge Funksjonell opptrer med fullt band, og vi gleder oss til å oppleve en av Tromsøs – og kanskje en av landets – mest lovende artister!

–Unge Funksjonell gjør en svært eksklusiv opptreden på Bukta hvor TREHOLT blir med som backingband, og flere gjesteartister skal på scenen, avslører bookingsjefen.

Artister sluppet så langt: The War on Drugs (US), The Cardigans (SE), Kvelertak, The Soundtrack of Our Lives (SE), No. 4, Motorpsycho, Bel Canto, Sarah Klang (SE), Heave Blood & Die, Night Beats (US), Hammok, CIVIC (AUS), Slomosa, The Sha-La-Lee’s (BE), Systemet, Unge Funksjonell.

Publisert 03.04.2024

Hoved­samarbeidspartnere