Tre nye artister er klare

Tre nye artister er klare

Det er kun noen uker til jul, og julegaven er allerede åpnet! Denne uka har vi hatt tre slipp, og vi gleder oss noe helt enormt til at Madrugada, Susanne Sundfør og brenn. skal spille i Bukta til neste år. Da er totalt 8 av 33 artister ute, og vi er bare så vidt i gang!

Husk at du nå kan spare inntil 600 kr på festivalpass. Prisen ligger på 1999 kr, og vil øke til 2099 kr når denne kategorien er utsolgt. Er du under 30 år får du egen pris. Kjøp festivalpass her!

Er du Coop-medlem har vi også et eget tilbud til deg.

Madrugada

Madrugada er tilbake! Det legendariske bandet spilte på den aller første Buktafestivalen i 2004. 20 år etter kommer de tilbake, og for et jubileum dette kommer til å bli!

Madrugada var på høyden da de la inn årene i 2008. Men elleve år borte fra rampelyset bidro bare til å forsterke bandets status. Da de tre gjenlevende originalmedlemmene gjenforentes i 2019, for å gjøre ære på debutalbumet Industrial Silence, var de større enn noen gang. Både i- og utenfor hjemlandet.

I 2021 slapp Madrugada «Chimes at Midnight», ifølge bandet «et ektefødt barn av helt usedvanlig god stemning». Albumet bærer preg av inspirert låtskriverarbeid innad i gruppa. Mottagelsen av det nye albumet var også upåklagelig, og ble av NRK beskrevet som «et forløsende katarsis» etter mange år med stillhet». Det oste klasse og spilleglede fra et potent band som fremdeles har mye på hjertet, og fikk topplasseringer på albumlistene i både Norge, Hellas, Tyskland og Sveits.

Vi kan garantere at et Madrugada i kanonform i Telegrafbukta blir magisk!

Susanne Sundfør

Susanne Sundfør er født og oppvokst i Haugesund. Hun ga ut sitt debutalbum i 2007, og har senere gitt ut hele seks studioalbum, hvor den siste, «Music for People in Trouble» (2017), representerte en overgang fra hennes elektroniske dance-pop eksperimentering og tilbakekomsten til sine røtter som singer-songwriter.

Hun fikk sitt internasjonale gjennombrudd med sitt fjerde studioalbum "Ten Love Songs", og har blant annet samarbeidet med både Röyksopp på låta "Running to the Sea", i tillegg til å ha laget tittellåta til filmen Oblivion sammen med det franske electronicabandet M83.

Sundfør har en unik evne til å trekke publikum inn i sitt musikalske univers, og er kjent for sine magiske konserter. På Bukta stiller hun med fullt band og det er ingen tvil om at det vil bli en fantastisk konsertopplevelse!

brenn.

Reisen til brenn. startet da Edvard Smith Save og Rémy Malchère Pettersen møttes på Lillestrøm Videregående. «Spiller du trommer?» spurte Edvard. Det var starten på et vennskap mellom to ganske forskjellige typer med det samme bankende hjertet for punk svøpt i popmelodier.

2022 ble startet med et brak da brenn. slapp sitt andre album «Vandrer på solskinn» allerede 7. januar. Albumet er en maktdemonstrasjon uten like som viser en moden lekenhet rocken verdig, og er en ultimat oppfølger til debutalbumet «Elsker» fra 2019. «Elsker» skaffet brenn. deres første Spellemann-pris i kategorien «Årets rock», og i tillegg ble de nominert i kategorien «Årets nykommere». Ikke minst lanserte og gjennomførte de sin egen festival; brennapalooza., i Oslo og Trondheim.

Gjennombruddsåret 2019 var travelt for brenn. også på livefronten; de spilte for fullsatte klubbscener og festivaler i Norge og toppet det hele med Roskildefestivalen. Bandets forrykende liveshow har ført dem på turneer med Honningbarna og Pom Poko, og førte til en nominasjon for «Årets live» under P3-gull i 2019. Live har duoen med seg fullt band, der humor og spontanitet står sentralt i konsertfilosofien.

Det blir brennheit på Bukta 2023!

Annonserte artister

.

Publisert 01.12.2022

Hoved­samarbeidspartnere