To ønskeband klar for Bukta

Folket har talt. Folket har ønsket seg Jaga Jazzist og Bokassa, og i dag kan vi avsløre at – JA! – de kommer til Bukta til sommeren!

Bokassa ypper seg virkelig til å bli et av landets aller største rockeband. Etter å ha spilt for hundretusenvis av publikummere som oppvarmingsband for Metallica, har de nå vært på headliner-turnè i hele Europa. Det trehodede rockemonsteret fusjonerer riffene og grooven fra stonerrocken med aggressiviteten til punk og hardcore og har gitt to album som begge har mottatt strålende anmeldelser verden over.

Vi så de nylig live på Eurosonic i Groningen og Bukta-publikummet kan virkelig glede seg til dette fantastiske livebandet inntar Telegrafbukta til sommeren! Nå er det nok mange som blir glade! Sier booker, Isak Harbitz.

Det er også gøy å kunne presentere Jaga Jazzist for aller første gang til Bukta! Med deres kompromissløse musikalske univers er absolutt alt lov, og det er noe herlig forfriskende med band som ikke ønsker, ei heller kan bli satt i bås. Med sin unike og kule tilnærming til lyd gir de alle instrumentene like mye plass, og tar oss med på en episk og hardtslående reise inn i det cinematiske landskapet. I tillegg til at det kan høres noe teknisk ut, er det også veldig dynamisk og fengende. Jaga Jazzist er snart klar med et splitter nytt album – det er bare å glede seg!

Jaga Jazzist er et kult og spennende band som vi gleder oss til å presentere på Bukta for første gang. Vi er overbevist om at Jaga Jazzist kommer til å trekke Bukta-publikummet dypt inn i sin energiske og eksperimentelle musikalske verden. Gled dere, avslutter kunstnerisk leder, Kristine Marie Børresen.

Vi har så langt annonsert 11 band, og det gjenstår enda 22 navn før programmet er komplett. Vi kommer til å annonsere band nærmest hver uke frem mot påske, så det er bare å følge med!

LINEUP 2020

THE HIVES (se) – DUMDUM BOYS (no) – JAGA JAZZIST (no) –
HALVDAN SIVERTSEN (no) – HOLLOW HEARTS (no) – BOKASSA (no) –
THE GOOD THE BAD & THE ZUGLY (no) – ONDT BLOD (no) –
IGUANA DEATH CULT (nl) – AIMING FOR ENRIKE (no) – BLOMST (no)

+ flere annonseres fortløpende.

Buktafestivalen arrangeres 16-18.juli 2020, og festivalpass kan kjøpes her.

Foto: Anthony P. Huus

Hoved­samarbeidspartnere