To nye slipp til Bukta

Vi er glade for å kunne meddele at Bigbang kommer for å åpne hele sulamitten i Telegrafbukta, torsdag 16.juli! I tillegg kommer Cable Ties, hele veien fra Australia. Husk å kjøpe festivalpass før prisen øker 22. mars!

Bigbang har et solid fotfeste her i nord og har en enormt imponerende merittliste av hits å vise til. Låter som «Girl in Oslo», «Wild Bird», «The Oslo Bowl”, “Swedish Television” har alle blitt en viktig del av den norske folkesjela. Og etter et seks år langt albumopphold har de sannelig klart det igjen! Med «Glory Chord» viser de at de fortsetter å leve opp til å være et av landets aller beste band. Låta «Bells» er catchy og kul og viser at Bigbang absolutt er i stand til å revitalisere – samtidig som de beholder sitt unike lydbilde. De spiller fortsatt for fulle hus i hele Norge og det er vel ingen tvil om at folket fortsetter å elske trioen fra Oslo.

«Bigbang er virkelig tilbake med et bang, og nå er det sannelig lenge siden sist! Låta «Bells» gikk høyt på rotasjon her i fjor og tror det vil bli særdeles god stemning i Bukta når de åpner festivalen til sommeren. » – Kristine Marie Børresen, kunstnerisk leder

Cable Ties spiller skitten, energisk og fengende punkrock toppet med Jenny McKechnie´s karismatiske og utagerende vokal. Melbourne-trioen slapp sitt selvtitulerte debutalbum i 2017 som var ukens album på den anerkjente radiokanalen «Triple J». Siden har bandet turnert hyppig i Australia og Europa med artister som Joan Jett, The Kills, Tropical Fuck Storm og Amyl & The Sniffers. Med sine politiske og feministiske tekster har de vunnet flere priser i hjemlandet, blant annet «Best Hard Rock Act» i australske «National Live Music» i 2017.

«Cable Ties er ditt nye favorittband! Det kommer utrolig mye kult fra den australske punkscenen for tiden, og denne trioen kommer nok til å få mange nye fans når de river ned Little Henrik i sommer!» – Isak Harbitz, booking

527da11d edit 07

Cable Ties

Vi har så langt annonsert 17 band, og det gjenstår enda 16 navn før programmet er komplett. Vi kommer til å annonsere band nærmest hver uke frem mot påske, så det er bare å følge med!

LINEUP 2020

THE HIVES (se) – DUMDUM BOYS (no) – BIGBANG (no) – JAGA JAZZIST (no) –
HONNINGBARNA (no)- HALVDAN SIVERTSEN (no) – HOLLOW HEARTS (no) – BOKASSA (no) – THE GOOD THE BAD & THE ZUGLY (no) –
NEW BOMB TURKS (us)- ONDT BLOD (no) – IGUANA DEATH CULT (nl) –
NORD MOT NORD (no) – AIMING FOR ENRIKE (no) – BLOMST (no)
– CABLE TIES (aus) – HICKEYS (esp)

+ flere annonseres fortløpende.

Buktafestivalen arrangeres 16-18.juli 2020.

Hoved­samarbeidspartnere