Spørsmål og svar om Bukta 2021

Under har vi forsøkt å svare så godt vi kan på spørsmål dere måtte lure på vedrørende Bukta 2021.

Hvorfor er Buktafestivalen 2021 avlyst?

Gjeldende restriksjoner vil påvirke festivalen til den grad at det ikke lenger vil være det produktet publikum har betalt for. I tillegg kan vi ikke gjennomføre en stor festival med alt det innebærer, og samtidig ivareta avstandsregler og gjeldende smitteverntiltak på en forsvarlig og gjennomførbar måte. Det er med tungt hjerte vi derfor må meddele at det ikke blir noen Buktafestival i 2021.

Er billettene mine til Buktafestivalen 2021 gyldige til Buktafestivalen 2022?

Ja! Alle billetter til Bukta 2020 og 2021 overføres automatisk til 2022, dersom du ikke foretar deg noe. Om du ønsker at billetten din skal ha korrekt dato og årstall, kan dette gjøres via Ticketmaster sin app eller via din profil på ticketmaster.no, men dette er ikke nødvendig. Billetten din vil være gyldig uansett. Har du papirbillett? Les mer om det lenger ned.

Hvorfor oppfordrer dere til å overføre billetten til 2022?

Ved å overføre billettene til neste år vil du hjelpe Buktafestivalen til å komme enda sterkere tilbake i 2022. Det vil gi oss en viktig forutsigbarhet og er en enorm trygghet i arbeidet videre med festivalen. Selv om det ikke blir festival i 2021 har vi utgifter som må dekkes. Det er derfor ekstra viktig for oss å få en god start på billettsalget til 2022.

Kan jeg bytte dag på dagsbilletten min?

I utgangspunktet gjelder dagsbilletten din til samme ukedag i 2022. For eksempel: torsdagsbillett 2020/2021 gjelder som torsdagsbillett i 2022.

Jeg har papirbillett - hva gjør jeg da?

Du kan bruke papirbilletten din for 2020/2021 på festivalen i 2022, og trenger ikke foreta deg noe som helst. Ønsker du likevel å refundere billetten din følger du vanlig fremgangsmåte - se punktene under. Merk at vanlig fremgangsmåte ikke gjelder om du har kjøpt en billett i fysisk butikk eller via vår egen nettbutikk. Da må du sende oss en mail til post@bukta.no med bilde av billett, navn og kontonummer. Du kan også sende oss eller Ticketmaster en mail om du ønsker å få endret dato på papirbilletten din.

Hva gjør jeg om noen andre har kjøpt billetten for meg?

Det er kun den som opprinnelig har kjøpt billetten som kan kreve refusjon. Summen tilbakebetales til kortet som ble brukt ved kjøpet. Har du kjøpt billetten fra noen andre og ønsker å hente ut en ny billett med korrekt dato, må opprinnelig kjøper gjøre dette for deg.

Hva må jeg gjøre dersom jeg vil refundere billetten min?

Bruk dette skjema hos Ticketmaster for å refundere billetten din.

Husk å finne frem billetten og ordnenummeret ditt til Ticketmaster.

MERK: Fristen for å donere eller refundere billetten er satt til 30. juni 2021. Om du ikke foretar deg noe innen denne datoen vil billetten din automatisk videreføres til 2022.

Grunnet covid-19 er det generelt stor pågang hos Ticketmaster. Det kan ta opp til 60 dager fra man har bedt om refusjon til pengene er tilbakeført.

Kan jeg støtte Bukta på andre måter?

Ja, om du ikke har billett kan du støtte Bukta gjennom å være tidlig ute og kjøpe billett til 2022. Det vil gi oss en viktig forutsigbarhet og vil være en enorm trygghet i arbeidet videre med festivalen. Vi setter stor pris på om du oppfordrer venner og familie til å gjøre det samme.

Du kan også kjøpe merch i vår nettbutikk. Vi har masse fint på lager, og har også ny merch på gang!

Når vil Buktafestivalen 2022 finne sted?

Buktafestivalen 2022 avholdes i Telegrafbukta i Tromsø 21.–23. juli. Vil gleder oss veldig!

Kan jeg kjøpe billetter til Bukta 2022 nå?

Ja, det kan du! Billetter kan kjøpes her.


Hoved­samarbeidspartnere