Oppskrift på Fesk&Beiken

Fesk&Beiken er en storslager under Buktafestivalen. Her får du oppskriften!

Boknafisk er en liten uoppdaget skatt. Det er en halvtørket skrei, noe som gjør at smaken blir veldig delikat og mild og fin. Fisk hører hjemme i Bukta og det er mye enklere å jobbe med sjømat på festival enn all annen mat. Sjømat er den enkleste enkelmaten!

Fesk og bacon er veldig enkelt å lage. Det er noe alle klarer å lage hjemme og det tar like lang tid som det tar å koke potetene. Vips så har du en super middag, som er sunn, lett og god, sier Ørjan på Mathallen .

Dette trenger du:

  • Boknafisk
  • Bacon
  • Potet
  • Purreløk
  • Gressløk eller persille
  • Smør
  • Litt melk

Det går fort og er nesten umulig å ødelegge, i følge de to matkyndige gutta, Gunnar og Ørjan på Mathallen.

Forsidebilde er hentet fra yngel.no.

Hoved­samarbeidspartnere