Nytt slipp til Bukta 2021

To nye band videreføres til Bukta 2021, og vi får et etterlengtet gjensyn med livefavorittene i Honningbarna og pønkerne i The Good The Bad and The Zugly.

Refusjonsgaranti! Det er trygt å kjøpe billetter til Bukta 2021 – du får pengene tilbake om det ikke skulle bli festival.

Honningbarna

Fyrverkeriet HONNINGBARNA er selve definisjonen på fest! En rett-i-trynet, svett og rølpete en – alltid med stappfull moshpit og uregelmessig crowdsurfing. Det er aggressivt, kompromissløst og fullt av energi, og det er ikke for ingenting at Honningbarna regnes som et av landets aller beste liveband.

De har gitt ut fem album, vunnet Spellemann og P3 Gull-priser og spilt hundrevis av konserter.

I 2019 la de ut på en omfattende norgesturné med nye låter og to nye bandmedlemmer. Singelen «King Kong justice» ble Ukas låt på NRK P3, og turnéen gikk for fulle hus over hele landet, blant annet på Rockefeller i Oslo. Siden har de sluppet singler med jevne mellomrom, og det ryktes også et nytt album, så det er bare å vente i spenning!

Foto: Andras Varga

The Good The Bad and The Zugly

Oslo-pøblene THE GOOD THE BAD & THE ZUGLY løfta regelrett taket da de spilte på Blårock sist de var i Tromsø. Og selv om det ikke finnes noe tak ute i Telegrafbukta, blir det garantert ganske intenst og hett og rått og hardt og ja, FETT når de kommer til Bukta til sommeren.

Bandet har holdt et skyhøyt nivå hele veien siden deres sterke debut i 2013. Med en kompromissløs, fengende og leken punkrock som er fullproppet med galskap og infantil humor. De vant til og med Spellemann i kategorien rock i 2020 for tredjeplata «Misantropical House». De leverer ALLTID varene live.

Vokalist Ivar Nicolaysen, som også er frontfigur i Kvelertak, har en helt egen attitude og skriker så desperat og høyt at man kan anse det som et massivt angrep på øregangene. Kombinert med heseblesende koring og riffing blir det alltid både intenst og helt ekstremt eksplosivt. Eller som de selv skriver: «Så høyt, så brutalt, så fort, så rått og så smålig som det går ann! Enden er nær.....».

LINEUP 2021

THE HIVES (SE) - DUMDUM BOYS (NO) - HALVDAN SIVERTSEN (NO) - DANIEL ROMANO (CA) - POM POKO (NO) – HONNINGBARNA (NO) – THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY (NO) - THE NORTHERN BELLE (NO) - HOLLOW HEARTS (NO) - LISA SKOGLUND (NO) - ONDT BLOD (NO) - NORD MOT NORD (NO)

Publisert 15.01.2021

Hoved­samarbeidspartnere