Kvalitet fra undergrunnen

I dag kan vi presentere to rockegodsaker fra undergrunnen både lokalt og internasjonalt. Hickeys fra Madrid og nordnorske NORD MOT NORD er begge klare for Bukta 2020! Kjøp festivalpass før 22.mars og spar 200 kroner!

Et av de feteste banda fra landsdelen om dagen er NORD MOT NORD! Med tungvektere fra Turdus Musicus, Die A Legend, Vanskapt og Lofast er det kvalitet fra ende til annen der altså! Det er knallhard hardcore på kav nordnorsk sammen med et tekstunivers som balanserer seg fra det illsinte, provoserende og satiriske. NORD MOT NORD har nærmest blitt et talerør for den nordnorske folkesjela ved å fremme både den nordnorske stoltheten og det nordnorske mindreverdighetskomplekset vi alle kanskje kan kjenne oss litt igjen i. De ga i fjor ut debutalbumet «NORDLENGSELTYRANNIET» som fikk gode skussmål fra musikkmedia i landet.

Jeg så de på en liten klubb i Oslo for noen år siden og det sparka ganske bra fra seg! Gleder meg til å se de igjen i Bukta til sommeren da nærmest alt denne gjengen tar i blir til gull. Vi digger Nord mot Nord! -Kristine Marie Børresen, kunstnerisk leder

Spanjolene Hickeys er et relativt ferskt tilskudd på den europeiske undergrunnsscenen, og har på kort tid med slipp av EP og singelen «Alegria Di Vision» blitt booket til showcase-festivaler som SXSW (US) og Eurosonic (NL). De spiller skitten lo-fi garasjepop med tydelige inspirasjoner fra 90-tallets post-punkhelter som The Raveonettes, Pixies og The Breeders.

Hickeys 6

Hickeys

Det er ingenting som er kulere enn å oppleve et dritbra band du ikke kjente til fra før! Vi så Hickeys på festivalen Eurosonic i januar, og ble blåst av banen! Rett og slett et dritkult liveband. – Isak Harbitz, booking

LINEUP 2020

THE HIVES (se) – DUMDUM BOYS (no) – JAGA JAZZIST (no) –
HONNINGBARNA (no)- HALVDAN SIVERTSEN (no) – HOLLOW HEARTS (no) – BOKASSA (no) – THE GOOD THE BAD & THE ZUGLY (no) –
NEW BOMB TURKS (us)- ONDT BLOD (no) – IGUANA DEATH CULT (nl) –
NORD MOT NORD (no) – AIMING FOR ENRIKE (no) – BLOMST (no) –
HICKEYS (esp)

+ flere annonseres fortløpende.

Buktafestivalen arrangeres 16-18.juli 2020. Kjøp billetter her!

Hoved­samarbeidspartnere