Kruttpakke til Bukta

To nye navn denne tirsdagen og vi er glade for å si at både live-favorittene Honningbarna og amerikanske New Bomb Turks kommer til Bukta 2020. Kjøp festivalpass før 22.mars og spar 200 kroner!

New Bomb Turks ble et foregangsband og spydspissen for oppblomstringen av flere garagepunkband i tiden etter deres debut Destroy-oh-boy i 1993. Band som The Oblivians, The Jon Spencer Blues Explotion, men også mer kjente skandinaviske band som The Hives og Turboneger har alle latt seg inspirere av New Bomb Turks. Og om debutalbumet sa Pelle Almquist fra The Hives følgende:

It’s a Top 5 ever punk rock album. This was the most important music to me at time when music was the most important thing to me. Enough said.

Nok sagt, ja! Det er ingen tvil om at New Bomb Turks har satt sitt stempel på punkrockhistorien. For live er de også helt ekstraordinær! De regnes som et av verdens tøffeste liveband og drar deg inn i en transe av galskap og høye skrik. Samtidig som de etterlater seg elektriske støtreaksjoner som nok blir værende i kroppen i noen uker og vel så det.

New Bomb Turks leverte et av de råeste konsertene under Bukta i 2007. Har du ikke hørt om de før? Vel, da er det bare å «get to it- asap», for denne konserten har du ikke lyst å gå glipp av, sier en glad kunstnerisk leder, Kristine Marie Børresen.

Davidson

New Bomb Turks

Fyrverkeriet Honningbarna er selve definisjonen på fest! En rett-i-trynet, svett og rølpete en – alltid med stappfull moshpit og uregelmessig crowdsurfing. Det er aggressivt, kompromissløst og fullt av energi, og det er ikke for ingenting at Honningbarna regnes som et av landets aller beste liveband.

De har gitt ut fem album, vunnet Spellemann og P3 Gull-priser og spilt hundrevis av konserter. Og etter å ha levert to eksplosjonsartete bomber av to konserter på Blårock i høst var vi ikke i tvil da vi fikk sjansen til å booke de tilbake til Bukta 2020. De ga ut to fantastiske singler i fjor og det ryktes også nytt album, så det er bare å vente i spenning.

Jeg var på begge konsertene i høst og tror aldri jeg har sett det koke så mye på Blårock. Honningbarna leverer varene så til de grader, og det blir bare bedre og bedre! Gled dere, sier en fornøyd booker, Isak Harbitz

Vi har så langt annonsert 13 band, og det gjenstår enda 20 navn før programmet er komplett. Vi kommer til å annonsere band nærmest hver uke frem mot påske, så det er bare å følge med!

Kjøp festivalpass her.

Hoved­samarbeidspartnere