–Jeg blir jo så jævla gira

I år har vi samarbeidet med illustratør, Magnus Sandnes, om å designe t-skjorter og tøynett sammen med oss til årets Bukta-merch. Resultatet overgikk all forventning, og disse får du kjøpt under festivalen!

Vi har lenge ønsket å plukke opp ideen igjen om å samarbeide med lokale kunstnere på merch, eller "stæsj" som vi liker å kalle det. Tidligere har vi samarbeidet med illustratør Liv Ragnhild Kjellmann om Brugde-plakaten, og vi ble svært inspirert da vi så mariachimakrellen som Magnus har illustrert, med fiskehode og som spiller gitar, og tenkte med en gang at Magnus var en perfekt match for Bukta.

–Magnus var et veldig lett valg når vi skulle gå inn i et samarbeid med en illustratør, og det er i tillegg veldig artig å samarbeide med han fordi han er så entusiastisk. Det har vært et svært entusiastisk og kreativt samarbeid, forteller festivalsjef Marianne Saus.


Stort forhold til Bukta
Magnus har bakgrunn som tattovør, og har i tillegg jobbet med kunst og illustrasjoner som platecover, plakater, brettspill og mye annet. Han driver også sin egen nettbutikk på magsillustration.no, hvor han selger blant annet snusboksemballasjer, plakater og klistremerker.

–Jeg blir jo så jævla gira. Jeg har nesten ikke fått sove om natta, og synes det har vært kjempegøy å jobbe med dette prosjektet. Jeg har et stort forhold til Bukta, og har vært på festivalen siden jeg var 15, forteller en alltid så engasjert Magnus.

I tillegg til å designe t-skjorter har han også illustrert årets stabsjakke, som du kan se rundt hundre Bukta-stabere ikledd på festivalområdet under festivalen.

I stæsjteltet på Bukta får du kjøpt tøynettet, t-skjortene, samt signerte plakater av "Makrelliachi" (mariachimakrellen) og "Storlaksen".

.

Publisert 20.07.2022

Hoved­samarbeidspartnere