Her er artistene til Bukta for alle!

Endelig kan vi dele Bukta for alle-programmet med dere! Lørdag 23. juli kl 12:00 kan dere få se Torgeir Waldemar, Pristine, Desert State of Mind, Trang Hanske, GirlTalk og Sköll helt gratis.

Se hele programmet her.

Lørdag 23. juli er det duket for «Bukta for alle». Arrangementet er gratis og rusfritt, og alle som ønsker er hjertelig velkommen for å få seg en smakebit av Bukta. Her får man en gylden anledning til å delta på festivalen uten å ha festivalpass, så ta med venneflokken og hele familien, og opplev disse fantastiske bandene til god mat og drikke i Telegrafbukta!

Torgeir Waldemar

Foto: Marthe Amanda Vannebo

Torgeir Waldemar er en av landets mest kritikerroste artister. Han spilte sist på Bukta i 2015, og har blitt nominert til Spellemannspris for sine utgivelser flere ganger. Han har gitt publikum konsertminner for livet – enten med fullt band, eller i solo-format.

Den stemningsfulle artisten har siden debuten i 2014 bemerket seg som en av landets fremste rocka trubadurer. Med fullt band under Bukta vil man møtes man av et øredøvende lokomotiv av et orkester, som uanstrengt veksler mellom å rocke hardt, jamme psykedelisk eller spille gyngende countryrock. Felles for konsertopplevelser med Torgeir Waldemar er at tekstene og budskapet som ligger i bunnen alltid sørger for at nerven han er kjent for er til stede.

Pristine

Foto: Sverre Simonsen

Klassisk rock, vintagerock eller retrorock. Uansett hva du vil kalle denne blåfargede, tidvis psykedeliske varianten av hardrock inspirert av de store ikonene på slutten av seksti- og syttitallet: Pristine er navnet å bite seg merke i. Bandet med vokalist og låtskriver, Heidi Solheim, i front har gjort suksess på den europeiske musikkscenen siden utenlandslanseringen i 2016.

Pristine, som hovedsakelig består av gitarist Espen Elverum Jakobsen og vokalist Heidi Solheim, har 5 albumutgivelser bak seg. I disse dager spiller de inn sin sjette utgivelse. Albumet i sin helhet blir ikke sluppet før til neste år, men på Bukta for alle vil publikum få en forsmak på den rykende ferske musikken. Espen og Heidi tar med seg fullt band til bukta denne lørdagen: Ole Morten Indigo Lekang på slagverk, Anders Oskal på Hammond Orgel og Åsmund Wilter Kildal Eriksson på bass.

Desert State of Mind

Foto: Desert State of Mind

Desert State of Mind er et norsk ørkenrock band fra Tromsø. Bandet ble oppretta i 2018 av fattige studenter som møttes i undergrunnsmiljøet i Tromsø og kunne ikke få nok av Queens of the Stone Age, Witchcraft og Wolfmother. Musikken blander tunge gitar-riff og forførende vokal fremført med vill scenetilværelse, ofte med kaktuskostymer. Bandet var et av fire vinnere av Bukta Battle i 2021.

Trang Hanske

Foto: Svein-Roger Johansen

Med sine samfunnskritiske, og til tider humoristiske tekster, sin utrente og angstfylte vokal, og sin kompromissløse DIY-ånd har de satt mer og mer preg på landets pønkmiljø. Med 5 singler, debutalbumet «Trangt Budsjett», og plass på Fucking North Pole Records «2021: Pønk I Norge» har de bygget seg opp et lite imperium av både fans og ufans langs Norge, Tyskland og Mexico.

GirlTalk

Foto: GirlTalk

GirlTalk er et ungt og flunkende nytt tromsøband som spiller soul-pop og andre godbiter. Bandet består av en gjeng med ungdommer som møttes på Musikklinja ved Kongsbakken vgs. Felles for bandmedlemmene er at de spiller i bandet GirlTalk, og at de er utrolig spretne. Bandet har gjennom sin korte levealder spilt på arrangement som JazzNatt i regi av Tromsø Jazzklubb, The Box Live, og Operasjon Dagsverks konsert på Tvibit. GirlTalk var en av vinnerne av Bukta Battle 2022.

Sköll

Foto: Buktafestivalen

Sköll er et punk/punkrock band fra Båtsfjord som består av fire ungdommer; Rudi (gitar, vokal), Chris (bass, vokal), Kamila (gitar,vokal) og Remy Christer (trommer). Bandet ble stiftet i 2018 De har attitude og spiller knallhard punk med både egenskrevne låter og cover-låter. Sköll var en av vinnerne av Bukta Battle 2022.

Publisert 27.05.2022

Hoved­samarbeidspartnere