Endringer i Bukta-ledelsen

Isak Harbitz blir ny bookingsjef og Henriette Myrlund tar over ledelsen for kommunikasjon når tidligere kommunikasjonssjef og kunstnerisk leder, Kristine Marie Børresen søker nye utfordringer i ny jobb.

I august ble det klart at Kristine går inn i ny jobb som markedsrådgiver i Troms og Finnmark Fylkeskommune, og med det kommer en 12 års karriere i Bukta til veis ende.

Vi har vært utrolig heldige som har hatt gleden av å ha Kristine i Bukta så lenge. I løpet av hennes tid har hun vært helt sentral i å definere vår stemme og vårt utrykk, og vært ledende i å forme vår visuelle og kunsteriske identitet, sier festivalsjef Egil Bye Damsgård.

Kristine startet som frivillig på backstage i 2008, og ble etter to år ansatt som kommunikasjonssjef for Buktafestivalen. I 2019 gikk hun i tillegg inn som kunstnerisk leder og fikk da det kunstneriske ansvaret i forhold til booking, program og ivaretagelse av festivalens profil.

Kristine Marie Børresen 1

Kristine Marie Børresen trår ut av Bukta etter 12 år og starter som markedsrådgiver i Troms og Finnmark Fylkeskommune.

Det har vært et stort privilegium å få drive med noe som man har et så stort engasjement og lidenskap for. Jeg har virkelig elsket jobben min i Bukta! Men det er en tid for alt, og det føltes rett og naturlig å søke nye utfordringer nå etter så mange år. Og Bukta er definitivt i gode hender for fremtiden, sier Kristine Marie Børresen

Stafettpinnen videre

Stafettpinnen splittes i to og overrekkes til Isak Harbiz og Henriette Myrlund, som begge har arbeidet tett med Kristine siden våren 2019.

Isak har det siste halvannet året jobbet som festivalens bookingmanager, og tar nå over ansvaret for ledelse av bookingruppen samt det kunstneriske ansvaret med programmeringen av festivalen, og fortsetter som festivalens bookingsjef.

Han har en god forståelse for Buktas profil, har lidenskap for sjangeren og er oppdatert og interessert i alt som rører seg i musikkverden. I tillegg kjenner vi han godt fra prosjekter som Bukta Mentor og Bukta Battle, så det er sinnsykt kult at han nå er klar for en større oppgave for festivalen, utdyper Damsgård.

Henriette har i samme periode jobbet tett med Kristine innen strategi, markedsføring og kommunikasjon, og det er et naturlig trekk at hun nå tar over som festivalens kommunikasjonssjef.

Henriette har en spennende bakgrunn, blant annet med forretningsutvikling og spilldesign, og med kommunikasjon og markedsføring i forbindelse med det. Hun tilfører tanker og perspektiver vi har nytt godt av i vår organisasjon. Derfor gleder jeg meg enormt over å samarbeide med Henriette videre, forteller festivalsjefen

Ser frem til høsten

Nå ser Bukta frem til å kalle de ansatte tilbake på jobb etter lang tids permittering på grunn av Covid-19 fra og med 1. september, og skal sammen med styret begynne jobbe frem mot en ny festival i 2021. Høsten vil også benyttes til å plukke opp både nye og gamle prosjekter som har vært lagt på is, som Bukta Mentor, Bukta Battle og Buktas Arrangørskole.

Vi er glade og stolte over at Isak og Henriette har takket ja til å fortsette i nye stillinger hos oss, og er sikker på at dette vil bli bra. Samtidig er det vemodig at Kristine ikke skal være med oss fremover, og etter 12 år med imponerende innsats ønsker vi å takke henne for en fantastisk tid sammen og ønsker henne lykke til videre. Vi er mange som unner henne alt godt for fremtiden, avslutter Damsgård.

Hoved­samarbeidspartnere