Det blir Bukta-stemning i år også!

Det blir kanskje ikke festival i Telegrafbukta i år, men selvfølgelig skal ikke festivaldatoen passere forbi i stillhet. Vi markerer hele uka når Buktafestivalen skulle ha vært med Bukta i Byen, og det vil fortsatt være mulig å få kjenne på snev av den gode festivalstemningen (se program lenger ned).

Bukta i Byen rulletekst

Bukta har teamet opp med partnere og nye ambassadører for å gjenskape noe av den herlige Buktafølelsen som vi allerede har begynt å savne ganske så mye. For gjennom hele uka vil byen fylles med rock, øl og sjømat i form av konserter, quiz og god mat. Trask rundt i byen, spis en vaffel, se en konsert og bla i litt nordnorsk vinyl mens du tar deg en kopp kaffe. Eller kanskje vil du lage din egen hjemmefestival med egne Bukta-retter, sammen med de gode vennene du alltid henger med i Telegrafbukta? Her vil man også kunne smake på deilig breddesortiment fra Mack ved å bestille det rett hjem på døra. Nordlys vil samtidig sørge for at nordlys.no er fylt med spennende festivalstoff.

Vi har lyst til å oppfordre alle til å finne sin måte å skape festivalstemningen på. Enten det er ved å delta på arrangementene i Bukta i byen, eller å lage sin egen festival hjemme i stua. Vi legger til rette for at du skal kunne finne- og skape Buktafølelsen uansett hvor du er, og vi har til og med laget pynt som du kan printe ut og dekorere med! Sier kunstnerisk leder, Kristine Marie Børresen

Buktai Stua

Last ned Bukta-vimpler som du kan printe ut og pynte med hjemme her!

På Blårock blir det Småprat med lokale rockemusikere, quiz og DJs. På Bastard blir det merchkveld og konsert med Sunshine Reverberation, Port Almond og Vilde Bye. I restauranten hos Mathallen serverer de fjorårets publikumsfavoritt «Loddrett», som er en deilig potetvaffel med lodderogn. Og Backbeat kjører på med nordnorsk vinyltorg og lunsjkonserter med Blondekant og Ringo Moon, samt Kaffe & vaffel hvor du også kan få kjøpe kaffen rett i Bukta-koppen. I tillegg vil det være en stæsj-utstilling på Nerstranda Senter og på Backbeat som kan kjøpes via Buktas nettbutikk.

Vi er så glade for at flere av våre venner og partnere i byen har lyst til å bli med på leken og lage festival innenfor de rammene vi har tilgjengelig. Så kan vi puste inn et lite snev av Bukta og glede oss til vi får lov til å samles igjen i 2021. Vi savner dere og håper vi sees i byen til uka! Avslutter kunstnerisk leder, Kristine Marie Børresen

T skjorte røs svart

Noe av stæsjet du kan sikre deg under Bukta i Byen.

KONKURRANSE!

Bruk emneknaggen #buktafølelsen og del din Bukta-følelse med oss på Instagram. Det kan være alt fra festival i stua, konsert i byen, hjemmelaget Fesk&Beiken, et gammelt bilde fra Bukta eller alt annet mellom himmel og jord som du forbinder med Bukta-følelsen. Alle som deltar er med i trekningen av en Bukta-pakke bestående av 2 festivalpass til Bukta 2020, 2 stk årets Bukta-kopp og 2 stk Bukta-beanies.

PROGRAM FOR BUKTA I BYEN 16. - 18. JULI 2020

Torsdag 16. juli

 • BLÅROCK CAFE // Kl 18.00: SMÅPRAT - Røverhistorier, tips og triks om livet på veien i Europa med Carl Christian (Turdus Musicus +++), Roger (Sunshine Reverberation) og Ida Karoline (Hollow Hearts). Moderator: Isak Harbiz.
 • BASTARD BAR // Kl 21.00: Konsert med Port Almond og Vilde Bye
 • BACKBEAT // Kaffe & Vaffel + rabatter på Bukta-relevante artister
 • MATHALLEN // Publikumsfavoritten «Loddrett» serveres i restaurant (potetvaffel med lodderogn)
 • NERSTRANDA // Merchutstilling – (kan bestilles i nettbutikken vår.)

Fredag 17. juli

 • BLÅROCK CAFE // Kl 22.00 - 03.00: DJ Isak & Vasil
 • BASTARD BAR // 19.00 - 22.00: Stæsj- og merchkveld (mer info kommer)
 • BACKBEAT // Kl 16.00: Minikonsert med Ringo Moon + Kaffe & Vaffel + rabatter på Bukta-relevante artister
 • MATHALLEN // Publikumsfavoritten «Loddrett» serveres i restaurant (potetvaffel med lodderogn)
 • NERSTRANDA // Merchutstilling – (kan bestilles i nettbutikken vår.)

Lørdag 18. juli

 • BLÅROCK CAFE // Kl 19.00: Bukta-quiz
 • BASTARD BAR // Kl 22.00: Sunshine Reverberation
 • BACKBEAT // Kl 13.00: Minikonsert med Blondekant + Kaffe & Vaffel + rabatter på Bukta-relevante artister
 • MATHALLEN // Publikumsfavoritten «Loddrett» serveres i restaurant (potetvaffel med lodderogn)
 • NERSTRANDA // Merchutstilling – (kan bestilles i nettbutikken vår.)

Husk at det grunnet smittevernhensyn er begrenset med kapasitet på de ulike arrangementene. Vi anbefaler å være tidlig ute om du ønsker å sikre deg plass og kjøpe billetter på forhånd til konsertene. Ta vare på hverandre, vis hensyn og vask pessnævvan!

Følg gjerne også med på Facebook. Mer info kommer…!

Hoved­samarbeidspartnere