Bukta Nach blir på tre ulike steder

I år sprer vi nachspielene ut over byen og kan friste med ikke mindre enn 9 band som skal spille på på Bastard Bar og Amtmandens Eftf. under Bukta-helga. I tillegg blir det DJs hver kveld på Blårock Cafe.

«Vi ønsket at flere av våre ambassadørpartnere skulle få nyte ekstra godt av festivalen og har derfor satt nachspielet til tre ulike lokasjoner. Da får vi også spredt publikummet og skaper fest i hele sentrum», sier festivalsjef Marianne Saus.

På Blårock Cafe spilles det beste av det beste av DJs hver kveld. På Bastard Bar kan man på torsdag se Neon Apartments og Mall Girl, på fredag Mandalai Lamas og Aromatic Ooze, mens Ondt Blod og nonne avslutter festen lørdag natt.

Neon Apartments, Mall Girl, Mandalai Lamas, Aromatic Ooze, Ondt Blod og nonne spiller på Bastard Bar under Bukta Nach.


På Amtmandens Eftf. kan du etter konsertslutt på torsdag få med deg Dunbarrow, mens på fredag spiller Line Saus med fullt band, og de lokale heltene, Las Coronas, runder av lørdagen.

«Ved å differensiere programmet litt i forhold til de ulike utestedene vil publikum få mer ut av både konsertopplevelsen, etterfesten og den sammenlagte festivalopplevelsen», sier Saus.
Dunbarrow, Line Saus og Las Coronas spiller på Amtmandens Eftf. under Bukta Nach.

Godt over halvparten av billettene solgt

For publikum blir det nok av, skal man legge billettsalget til grunn, for nå er godt over halvparten av billettene solgt og salgstallene stiger for hver dag som går.

«Billettsalget har gått jevnt og trutt gjennom hele vinteren og skjøt skikkelig fart allerede i mars», forteller en entusiastisk festivalsjef. «Vi ligger over salgsgjennomsnittet sammenlignet med de siste årene, og har stor tro på at vi vil fylle Telegrafbukta i sommer. Det ser ut til at publikum har lengtet etter festivaler og er klar for å møtes for rock, øl og sjømat igjen», sier Saus.

Hele programmet og dagsbillettene ble også lagt ut for noen uker siden, og også her selges det som hakka møkk.

«Jeg ville nok ikke ventet med å kjøpe billett til siste uke, for fortsetter det slik vil det ikke være billetter igjen i døra», avslutter festivalsjefen.
Foto:
Mall Girl: Jonathan Vivaas Kise
Dunbarrow: Olav Vikingstad

Publisert 01.06.2022

Hoved­samarbeidspartnere