Se finalen av Bukta Battle 16. mai

Den spennende finalen av Bukta Battle er rett rundt hjørnet! Den 16. mai klokken 18.00 vil Stortorget i Tromsø bli fylt med musikk når sju talentfulle nordnorske band skal konkurrere om de to førsteplassene. Dette vil du absolutt ikke vil gå glipp av!

Fra Sortland deltar Posing Woods, Feeling Be, Bølge og Blackbirds. fra Alta deltar Vilda Bojat, og fra Tromsø deltar Luevott og Ellery Daines.

Arrangementet er gratis og åpent for alle aldre, så ta med familie og venner, og kom og opplev den fantastiske stemningen.

Bukta Battle er en årlig musikkonkurranse for unge artister og band fra Nord-Norge, som gir deltakerne sjansen til å vinne noen fantastiske premier og samtidig få verdifull erfaring i konsertgjennomføring. To vinnere vil motta en fantastisk premiepakke bestående av blant annet spillejobb på Buktafestivalen, Festspillene i Nord-Norge og et stipend på 10 000 kr hver. For å delta må bandmedlemmene i år være mellom 13-30 år.

Dette er premiepakken:
★ Spillejobb på Buktafestivalen 2023.
★ Spillejobb på Festspillene i Nord-Norge 2023.
★ Stipend på 10 000,- sponset av Ishavskraft.
★ Innspilling og miks av singel i Kysten Studio.
★ Innspilling av musikkvideo.
★ Mentoring med fokus på artistutvikling.

Buktafestivalen sin visjon er å ivareta og videreutvikle det nordnorske rockemiljøet og samtidig kunne bidra til å utvikle, inspirere og motivere nye band og musikere, samt gi erfaring i konsertgjennomføring, studioinnspilling, innspilling av musikkvideo og plateutgivelse.

Musikkonkurransen arrangeres i samarbeid med Ishavskraft, Tvibit, Fritid, HUSET i Alta, Kulturfabrikken på Sortland og Samfunnsløftet til Sparebank1 Nord-Norge.

Publisert 12.05.2023

Hoved­samarbeidspartnere