Bukta Battle er utsatt

I november og desember skulle det kåres to vinnere av Bukta Battle. Pandemien har blusset opp igjen, og arrangementet må dessverre utsettes nok en gang.

Bukta Battle er en årlig rockemønstring for nordnorske artister og band mellom 13-25 år, hvor to vinnere til slutt mottar en fantastisk premiepakke bestående av et stipend på 10 000,- sponset av Ishavskraft. Bandene får i tillegg innspilling og miks av en singel i Kysten Studio, innspilling av musikkvideo, mentoring med fokus på artistutvikling, samt muligheten til å spille på et Bukta-relatert arrangement.

- Vi har allerede mottatt flere påmeldinger og demoer, og det er synd at det ikke blir noe av denne gangen heller, sier festivalsjef Egil Bye Damsgård

Fusjonerer arrangementene

Dette er andre gangen i 2020 at Bukta Battle må flyttes. Derfor slår vi sammen årets arrangement med det i 2021, og kommer da til å foregå som en større happening med delfinaler i Tromsø og Alta. I tillegg jobbes det med å få til en delfinale i Nordland. Hovedfinalen vil finne sted i Tromsø, hvor det kommer til å kåres hele fire vinnere i stedet for to.

- Vi vil komme med mer informasjon og nye datoer på nyåret, og har stor tro på at det blir et fantastisk bra arrangement, enten det vil skje i fysisk form eller digitalt, forteller prosjektleder Isak Harbitz.

Utvikler nye talenter

Buktafestivalen sin visjon er å ivareta og videreutvikle det nordnorske rockemiljøet og samtidig kunne bidra til å utvikle, inspirere og motivere nye band og musikere, samt gi erfaring i konsertgjennomføring, studioinnspilling, innspilling av musikkvideo og plateutgivelse.

Bukta Battle arrangeres I samarbeid med Tvibit, FRITID, Audiator, Ishavskraft, NUK samt Ungdommens Hus i Alta. Målet er å rekruttere unge og lovende rockband i landsdelen.

Les mer om

Hoved­samarbeidspartnere