This Daze

Torsdag kl 23.30
Bastard Bar
Bukta Nach

2023

This Daze

This Daze er et ungt fuzzpop-band med base i Trondheim, som har skapt bølger på både den norske og den internasjonale indie-scenen. De fire medlemmene er fortsatt i starten av 20-årene, men har siden oppstarten i 2019 rukket å oppnå en rekke milepæler. Våren 2020 ble de kåret til «Månedens Urørt» av NRK P3 og har hatt flere singler spillelistet på samme kanal siden den gang. For deres første singler har de blitt omtalt i internasjonale medier som Clash Magazine, The FADER og The Line Of Best Fit.

This Daze har også til tross for pandemiens harde bivirkninger spilt på en rekke festivaler, deriblant Trondheim Calling, Klubb-Øya, 12 Grader Og Regn, samt spilt egne klubbkonserter på Blå og Parkteatret i Oslo, Hulen i Bergen, Folken i Stavanger og flere andre steder i Norge.

I løpet av det siste året har de sluppet singlene «Skiptracing», «Cigarette Smile» og «Misconception» via svenske AWAL, som har fått tung rotasjon på NRK P3 og internasjonal oppmerksomhet. Bandet jobber med sitt debutalbum, som etter planen skal ut i slutten av 2023.

Neste artist

TREHOLT

Hoved­samarbeidspartnere