The War on Drugs

2024

The War on Drugs

Publikumsfavorittene The War on Drugs er endelig tilbake på Bukta! Dette er en booking som Bukta-publikummet har ønsket seg tilbake lenge, og det med god grunn. Åpningskonserten i 2014 snakkes fortsatt om som en av de beste konsertene i Buktas historie, og i anledning 10-årsjubileet for deres klassiske album "Lost In The Dream", er bandet klare for å gjenskape magien i Telegrafbukta og avslutte hele festivalen.

Med Adam Granduciel i spissen har det folkekjære rockebandet fra Philadelphia en egen evne til å fenge publikum med sine drømmende melodier, og har utarbeidet en stil som har gjort dem til en av de mest anerkjente aktørene innenfor moderne rock. Kjent for sine uforglemmelige liveopptredener og musikk som treffer rett i hjertet, leverer bandet konsekvent musikk av skyhøy kvalitet.

På Buktafestivalen vil The War on Drugs nok en gang vise hvorfor de er så høyt verdsatt både blant publikum og kritikere, og vi står klare for å bli fortapt i drømmen, slik vi ble under den legendariske åpningskonserten i 2014.

Gjør deg klar for en konsert som vil bli husket lenge etter at de siste akkordene har klinget ut i kveldssola!

Spiller: Lørdag 20. juli

Neste artist

Unge Funksjonell

Hoved­samarbeidspartnere