Rival Sons

Fredag kl 22.45
Telegrafbukta

2023

Rival Sons

Rival Sons har etablert seg som et av de aller beste livebandene innenfor rockesjangeren. California-bandet spytter ut riffbasert rock fra øverste hylle, og med sin 70-tallsbaserte bluesrock leverer de et tøft og energisk lydbilde av det sjeldne. De blåste publikum av banen da de spilte på Bukta i 2015, og overskrifter som “Verdens beste rockeband” og “Et ekte rock'n'roll-spark i rumpa” preget avissidene etter konserten i 2012, hvor det ble rullet seksere og femmere.

I løpet av karrieren har det to ganger GRAMMY-nominerte bandet laget flere bunnsolide album, proppet med den ene rockjuvelen etter den andre, og magasinet Rolling Stone har uttalt at "Rival Sons har gjort sitt for å introdusere nye fans til rock". I tillegg til å dele scene gjennom årene med artister som Black Sabbath, The Rolling Stones, AC/DC, Guns N' Roses og Lenny Kravitz, lanserte de i 2021 sitt helt eget plateselskap Sacred Tongue Recordings.

Bandets syvende, og svært etterlengtede, studioalbum «Darkfighter» slippes 2. juni, og man kan allerede høre singelen «Nobody Wants to Die» på alle strømmetjenester. De har også avslørt at det er mer i vente fra dem i år. Oppfølgeren «Lightbringer» er nemlig planlagt senere i 2023.

Rival Sons sliter ikke med å få med seg publikum når de alltid leverer knallsterke låter og herlig stemning. Det her kommer til å bli heeeeeelt rått!

Neste artist

Sasinia

Hoved­samarbeidspartnere