Posing Woods

Lørdag kl 13.15
Paradisbukta

2023

Posing Woods

En av årets Bukta Battle-vinnere, Posing Woods, er klare for Bukta for alle! Bandet, bestående av talentfulle 15- og 16-åringer, så dagens lys i Vesterålen i 2020, og har forankret seg dypt i rockens røtter hvor de både skriver og komponerer sin egen musikk. Inspirert av ikoniske navn som Madrugada og My Midnight Creeeps, har Posing Woods funnet sine musikalske forbilder og formet sin helt unike sound.

Til tross for sin relativt korte fartstid, har bandet allerede imponert med en rekke energiske opptredener på ulike festivaler og arrangementer. De var blant oppvarmingsband for Big Bang i juli 2022 på Stokmarknes, deltatt på Rock mot Rus og kvalifisert seg til landsfinalen i UKM. I tillegg har de deltatt på en rekke lokale musikkarrangementer i Vesterålen.

Publikum har tatt imot bandet med åpne armer, og responsen har vært udelt positiv med lovord og strålende anmeldelser. Nå står Posing Woods klare til å ta det neste skrittet inn i sin musikalske reise, og gir snart ut sin første EP spilt inn i Kysten studio i Tromsø. Med en slik dedikasjon er det ikke overraskende om bandet kommer til å skape bølger i den nordnorske musikkscenen.

Neste artist

Rick Grove

Hoved­samarbeidspartnere