Ondt Blod

2021, 2020

Det er rett fra hjertet og rett fra levra. ONDT BLOD leverer en blanding av hardcore/ poppunk på pur nordnorsk. Sammen med fengende refrenger, iltre riff og intens koring, er de rett og slett et band det er umulig å ikke digge. Det er nordnorsk stolthet med tydelige samiske røtter og en solid fuck you til alt som er feil i verden. Konfronterende tekster om politisk undertrykkelse, rasisme og annen jævelskap på den ene siden og likegyldighet, fest og moro på den andre.

Finnmark-gjengen har laget to solide rockeskiver og har virkelig slått seg opp og frem både i Norge, men også begynt å sette sine nordnorske avtrykk utover hele Europa. De ble nominert til Spellemann i 2016 og har hatt hele fem låter listet på NRK p3. I tillegg til å være helt fantastisk live, så klart! Det er bare å gjøre seg klar.

«Hjertet vårt banker litt ekstra for Ondt Blod. Fra å henge i kjelleren på Bastard til å bli et av de kanskje mest identitetsbærende rockebandene vi har her til lands. I tillegg til å ha en så utrolig bra teft for låter og melodier, er de jo også et prima liveband. Tipper det er mange som blir å digge Ondt Blod på Bukta til neste år.»
– Kristine Marie Børresen, kunstnerisk leder

Neste artist

Pom Poko

Hoved­samarbeidspartnere