Motorpsycho

2024

Motorpsycho

Rockelegendene Motorpsycho kommer tilbake til Bukta - men denne gangren med et spesialshow de aldri har gjort live før: Motorpsycho spiller kun singler!

Trondheimsbandet har preget den norske musikkscenen i snart 35 år, og er fortsatt like innflytelsesrike og nyskapende. Bandet utforsker hele det musikalske spekteret, fra delikate harmonier til voldsomt og herlig kaos. Diskografilista er lang og innholdsrik, og bandet har manifestert seg i mange sjangre og tøyer hele tiden grenser i forhold til hva lytteren kan forvente. På samme måte som på plate, leverer de alltid engasjerende og uforutsigbare konserter av høy kvalitet.

Når Motorpsycho inntar scenen på Bukta, lover de et sett som eksklusivt består av singler fra hele deres imponerende karriere. Publikum kan glede seg til en kveld med muligheter for både utagerende frikete dansing og rolig romantisk vugging. Her vil de i skjønn forening servere både nyere hits og nostalgiske godbiter fra så langt tilbake som 90-tallet. Dette blir en festkveld for flere generasjoner - både nye og gamle Psychonauter!

Spiller: Lørdag 20. juli

Neste artist

Night Beats

Hoved­samarbeidspartnere