Honningbarna

2017

Det er ingen tvil om at Buktapublikummet kan forvente seg et fyrverkeri uten like når Honningbarna besøker hovedscenen på Bukta til sommeren! Gutta fra Kristiansand er kjent for sin ekstreme energi på scenen, som lett smitter over på publikum, og gjør enhver konsert om til en herlig rølpete og ukontrollert fest.

Det sørlandske punkrock-bandet kan skilte med sterke politiske tekster, gjerne ispedd litt svart humor og en fandenivoldsk attitude. Og de flipper gjerne en musikalsk finger der de mener det er på sin plass, og har dagsaktuelle, relevante og sinte tekster, som seg hør og bør et ungt punkrockband.Vi ser fram til et unikt liveshow fra et av Norges beste liveband, med ureglementert crowdsurfing og en stappfull moshpit, og setter for sikkerhets skyld inn ekstra vakter til denne konserten!"Jeg har sett dette bandet live mange ganger, og de skuffer aldri. Første gang jeg så dem, under by:Larm i 2011, står fortsatt som en av mine aller beste konsertopplevelser. Rett i trynet, kompromissløst og sinnsykt fengende. Fra første tone til siste symbalslag var det ikke ett menneske som stod i ro, eller med armer i kors, det kokte! Å se dem igjen i Bukta blir et svært gledelig gjensyn", forteller en henrykt festivalsjef Lasse Lauritz Pettersen.

Anmeldelser:

«Goldenboy er, om mulig, Honningbarnas beste album til nå. Produksjonen er ekstremt effektiv, den sitter som en kule og klarer å skape luft og tyngde uten å ofre noe av deres sinte musikalske uttrykk.»Gaffa, 28.09.2016«En kanonfest av folket, for folket og med folket. Kom deg på konsert med Honningbarna før de blir for gamle til å holde intensiteten så høyt oppe som de klarer per nå!»Gaffa, 02.07.2015«Da Honningbarna sist spilte på Slottsfjell i 2014, ble konserten stående igjen i historiebøkene som en av festivalens mest triumferende og karriereforandrende opplevelser. Kaoset, livslysten, spillegleden og energien gjorde at publikum ga seg ende over for Kristiansandsbandet, og Kastellscenen ble dekket av en støvsky som ikke la seg på mange timer etter all dansingen foran scenen.»Musikknyheter, 18.07.2016

Neste artist

King Buffalo

Hoved­samarbeidspartnere