Heave Blood & Die

2024

Heave Blood & Die

Heave Blood & Die har tatt verden med storm siden sin uforglemmelige opptreden i Paradisbukta i 2015. Med sjumilssteg har de raskt etablert seg som en bauta i norsk rock, og vi er utrolig stolte over å ønske dem tilbake - nå klare for å innta hovedscenen i Telegrafbukta.

For fans av post-rock representerer Heave Blood & Die en unik blanding av kompromissløs stonerdoom og sjangeroverskridende eksperimentering. Med bruk av synth, effektpedaler og lekne trommer skapes et liveuttrykk som er ulikt noe du har hørt før.

Med prestisjetunge opptredener på festivaler som Øya, Roskilde, Reeperbahn og Nürnberg Pop Festival, samt turneer i Europa, har bandet bekreftet sin status som et av de mest spennende livebandene Norge har å by på. I 2022 ble bandet Spellemannsnominert for deres tredje skive «Post People», fulgt opp med opptredener på SXSW, turné med Kvelertak, en norgesturne og flere besøk til Danmark.

Siden oppstarten har Heave Blood & Die gitt ut tre imponerende album, og det fjerde albumet «Burnout Codes» er ventet med spenning i januar 2024.

For fans av: Fontaines D.C., Slowdive, METZ.

Spiller: Fredag 19. juli

Neste artist

Kvelertak

Hoved­samarbeidspartnere