Drug Church

Fredag kl 21.55
Paradisbukta

2023

Drug Church

Et av fjorårets største hardcore-gjennombrudd, L.A-baserte Drug Church, kommer til Norge for første gang for å spille på Bukta. De har allerede etablert seg som et av fjorårets største gjennombrudd i hardcore-miljøet, med utsolgte show og elleville moshpits i USA.

Bandet hadde sin debut i 2012, og de har siden den gang sluppet flere album og EP-er som har fått stor anerkjennelse i både punk og hardcore-miljøet. Deres siste utgivelse Hygiene havnet på flere topplister fra 2022 og har mottatt strålende anmeldelser fra store musikkmagasiner som Kerrang!, Brooklyn Vegan og Pitchfork.

Drug Church bryter seg frem i den nye hardcore-bølgen som kommer ut av USA for tiden, og kan sammenlignes med band som blant annet Turnstile og Metz. Bandet har et publikumstekke uten like og deres energiske liveopptredener føles som en stor fest hvor alle er invitert. Dette er et band som skiller seg ut i hardcore-miljøet, og det er bare å glede seg, for det kommer til å bli ellevilt på Bukta til sommeren. Sees i moshpiten!

Neste artist

El Caco

Hoved­samarbeidspartnere