Daniel Norgren

Torsdag kl 17.00
Telegrafbukta

2023

Daniel Norgren

Publikumsfavoritten Daniel Norgren åpner Buktafestivalen 2023! Og med det lokker vi alle som vil oppleve ekte magi til å planlegge godt og komme tidlig til Telegrafbukta. For Norgren er udiskutabelt en av nabolandets ypperste artister, ikke minst i livesammenheng, og har tatt sjumilssteg siden sist han spilte på festivalen. Han har turnert hyppig over hele Europa og USA med sin sjangervarierte musikk som blander både americana, blues, folk og rock, og har fått stor anerkjennelse fra både kritikere og publikum. Musikken har blitt sammenlignet med artister som Neil Young, Bob Dylan og John Lennon, og det sier bare litt.

Med evne til å skape en intim atmosfære gjennom sine dyptfølte tekster og røffe vokal, kombinert med villigheten til å eksperimentere og utforske nye sjangere, gjør det hver konsert til en unik opplevelse. Man vet derfor aldri helt hva man kan forvente seg.

Du vil garantert bli fanget av Norgrens musikalske energi og tilstedeværelse, og det kommer til å bli uforglemmelig når han åpner den 20. festivalen!

Neste artist

Danko Jones

Hoved­samarbeidspartnere