Bigbang

Torsdag kl 17.00
Telegrafbukta

2022

Bigbang

Bigbang har et solid fotfeste her i nord og har en enormt imponerende merittliste av hits å vise til. Låter som «Girl in Oslo», «Wild Bird», «The Oslo Bowl», «Swedish Television» har alle blitt en viktig del av den norske folkesjela. Og etter et seks år langt albumopphold slapp de albumet «Glory Chord» i 2019, og viser at de fortsetter å leve opp til å være et av landets aller beste band. Vi klarer nesten ikke vente til vi får se de i Bukta!

I 2022 er det 30 år siden Øystein Greni la skateboardet på hylla etter en kneskade og fant fram gitaren. Allerede noen måneder etter starten hadde Bigbang sin første opptreden på Bootleg TV. Det tok derimot åtte år før de erobret VG-lista for første gang med «Girl in Oslo», en stor hit rett på innsiden av det nye millenniet. Siden den gang har hele ni albumutgivelser vært innom Norges offisielle toppliste og de fleste av dem har nådd førsteplassen.

Bandet har skaffet seg et solid fotfeste her i nord, og har opparbeidet seg en imponerende merittliste av hits å vise til, som «Wild Bird», «The Oslo Bowl» og «Swedish Television». I 2019 slapp de sitt siste album «Glory Chord», og et nytt studioalbum er på trappene. I tillegg arbeides det med en gjenutgivelse av hele albumkatalogen på vinyl.

Neste artist

Carson McHone

Hoved­samarbeidspartnere