The War on Drugs er tilbake på Bukta

Publikumsfavorittene The War on Drugs kommer endelig tilbake til Bukta! Med en historisk opptreden i 2014, og i anledning 10-årsjubileet for deres klassiske album "Lost In The Dream", er bandet klare for å gjenskape magien i Telegrafbukta.

Med Adam Granduciel i spissen har det folkekjære rockebandet fra Philadelphia en egen evne til å fenge publikum med sine drømmende melodier, og har utarbeidet en stil som har gjort dem til en av de mest anerkjente aktørene innenfor moderne rock. Kjent for sine uforglemmelige liveopptredener og musikk som treffer rett i hjertet, leverer bandet konsekvent musikk av skyhøy kvalitet.

– Dette er den perfekte Bukta-headlineren. Tenk deg The War on Drugs i midnattsola. Kan det bli noe bedre enn det?, sier bookingsjef, Isak Harbitz.

På Buktafestivalen vil The War on Drugs nok en gang vise hvorfor de er så høyt verdsatt både blant publikum og kritikere, og vi står klare for å bli fortapt i drømmen, slik vi ble under den legendariske åpningskonserten i 2014.

– Å få The War on Drugs tilbake til Bukta er en drøm som går i oppfyllelse. Åpningskonserten deres i 2014 snakkes fortsatt om som en av de beste konsertene i Buktas historie, og vi gleder oss utrolig mye til at et av århundrets beste rockeband skal avslutte hele festivalen, avslutter bookingsjefen med et smil.

Gjør deg klar for en konsert som vil bli husket lenge etter at de siste akkordene har klinget ut i kveldssola!

Publisert 29.11.2023