Svenske legender headliner fredagen under Bukta

Svenske legender headliner fredagen under Bukta

The Cardigans er tilbake, og klare for å headline fredagen under Bukta til sommeren! Det populære pop-rock-bandet fra Jönköping, ledet av vokalist Nina Persson, kommer tilbake til Tromsø for første gang siden 2012. Bandet oppnådde stor suksess på slutten av 90-tallet og har solgt over 15 millioner album verden over.

I 2023 fikk de en viral suksess på TikTok med låten "Step On Me", og har på under et år doblet antallet Spotify-lyttere fra fem til ti millioner, samtidig som de har fått ny oppmerksomhet fra unge lyttere.

Med verdenshits som "Lovefool", "My Favourite Game" og "Erase / Rewind", vil The Cardigans' opptreden i Telegrafbukta være et nostalgisk høydepunkt for alle som vokste opp på nittitallet, og for de som har oppdaget et av sine nye favorittband.

– Det blir nok svært god stemning i Telegrafbukta når de svenske legendene spiller sin første konsert i Tromsø på 12 år, forteller en fornøyd bookingsjef, Isak Harbitz.

Artister sluppet så langt er The War on Drugs (US), The Cardigans (SE), Kvelertak, Motorpsycho, Heave Blood & Die, Night Beats (US), CIVIC (AUS), Slomosa og The Sha-La-Lee’s (BE).

Buktafestivalen finner sted i Tromsø 19.-20. juli 2024, og billetter kan kjøpes her.

Publisert 21.02.2024