Dritfete pakker under juletreet.

Vi åpnet julegavene tidlig, og fant den perfekte blandingen av psykedelisk rock, ørkenriff, energisk punk og rå garasjerock. Med amerikanske Night Beats, australske CIVIC, nederlandske The-Sha-La-Lees og Bergens stolthet Slomosa på plakaten, er dette en førjulspakke som garantert vil glede vårt trofaste publikum.

– Night Beats har siden "Who Sold My Generation" ble sluppet i 2016 vært en av mine personlige favorittband, og endelig kommer de til Tromsø og Bukta! I denne pakken vil nok flere finne sine nye favorittband, sier en fornøyd bookingsjef, Isak Harbitz.

Se for deg følelsen du får av en fin juledag med brente mandler, pepperkaker, juleøl og perfekt svidd ribbesvor. Den samme følelsen vil du sitte igjen med etter å ha fått med deg denne opplevelseskvartetten i Bukta. Her er det bare å holde av datoen, save the date, legg den i kalenderen, planlegg ferien og vit hvor du skal være 19. og 20. juli neste sommer. Her er de. God jul!

Night Beats (US)

Endelig kommer amerikanske Night Beats til Bukta! Dette er Crème de la crème av psykedelisk rock med texaneren Danny Lee Blackwell i front. Siden oppstarten i Seattle i 2009 har de holdt seg aktuelle med hele seks studioalbum, og det låter aldri kjedelig.

Deres siste album “Rajan” kom ut i 2023 på Fuzz Club Records og er etter vår mening et av årets aller beste rockalbum!

For fans av: Dead Ghosts, Mystic Braves, The Black Angels, Allah-Las.

Slomosa (NO)

Ørkenrockbeistet Slomosa er klar for Bukta! Etter debutsingelen "Horses" ble en hit på NRK Stjernepose og kåret til en av de beste låtene i 2019, har bandet fanget oppmerksomhet langt utover Norges grenser. Deres selvtitulerte debutalbum fra 2020 har blitt rost opp i skyene, og har imponerende samlet over 7 millioner avspillinger på Spotify.

I 2022 la Slomosa ut på en episk turné gjennom 17 land, og spilte blant annet sammen med de amerikanske legendene i Stöner, bestående av tidligere Kyuss-medlemmer Brant Bjork og Nick Oliveri. Høsten 2023 satte de igjen kursen mot Europa, denne gangen sammen med Elder (US) og King Buffalo (USA).

Det er bare å glede seg til våren, når Slomosa endelig slipper sitt nye album på Stickman Records.

For fans av: Brant Bjork, Fu Manchu, Kyuss, Uncle Acid & The Deadbeats.

CIVIC (AUS)

Uten tvil har noe av den aller beste rocken de siste årene kommet fra Australia, og CIVIC er ingen unntak! Melbourne-kvintetten er et av de feteste nye rock n’ roll bandene på planeten, og de kommer til å sjokkere publikum i Bukta med sin sterke låtkatalog og energiske liveshow. De har utvilsomt vokst opp med Radio Birdman og The Sonics.

Musikalsk er CIVIC som en proteinshake fylt med punk, garasjerock og powerpop. Det er fart, tighte riff, skitne gitarer og primalskrik som selv Eduardo Martinez (The Flaming Sideburns) ville vært stolt av.

Ai ai ai, her er det bare å glede seg!

For fans av: Stiff Richards, Schizohponics, Radio Birdman, The Dogs.

The Sha-La-Lee’s (NL)

Årets overraskelse: The Sha-La-Lee's!

Det nederlandske garasjerock-bandet sjokkerte oss på Bukta-kontoret med sin energiske og fantastiske sound – som snytt ut av nesa på Reigning Sound og The Sonics. Det er et fåtall band som fortsatt lager vaskeekte god gammal garasjerock – og The Sha-La-Lee's viser med sitt siste album Garbage Dreams (2023) at garasjerocken på ingen måte er død!

For fans av: The Sonics, Oblivians, Roky Erickson, Reigning Sound.

Publisert 12.12.2023