Dette er artistene på Bukta for Alle

Dette er artistene på Bukta for Alle

Det ferske stortalentet STORM er klar for Bukta for Alle sammen med trondheimsbandet The Impossible Green, spillejobb på Bukta-vinneren Stéphanie Turcotte, samt de tre Tromsø-bandene Slugwar, Ringo Moon og Girltalk. Med det ligger dette an til å bli tidenes Bukta for Alle!

Bukta for Alle er Buktafestivalens gratis og rusfrie arrangement, og finner sted i Telegrafbukta lørdag 20. juli fra kl 11-15. Arrangementet tilbyr en rekke aktiviteter som forener lokal kultur med musikk- og matglede, og med våre samarbeidspartnere kan vi tilby et program spekket med både kunstneriske og kulinariske innslag.

STORM


Norges ferske stortalent «STORM» er kun 15 år, men har på rekordtid blitt kjent i den norske metalscenen. Den unge artisten, som egentlig heter Leo Davadi Sundli, henter inspirasjon fra band som Bring Me The Horizon, Falling in Reverse, Motionless in White og Yungblud. Han er dermed en del av den nye metalmusikken som appellerer til en hel generasjon, og ikke bare fans av en spesifikk undersjanger.

Den unge artisten har allerede fått mye oppmerksomhet for talentet sitt. Hans virale hit "House of Cards" tok internett med storm og fikk millioner av visninger på sosiale medier. Etter flere virale videoer har STORM bygd opp en stor følgerskare på TikTok, noe som viser at musikken hans virkelig når ut til folk over hele verden.

STORM er allerede på god vei til å sette norsk metalcore på verdenskartet da han allerede har spilt på flere av Europas største festivaler, og nå er han også klar for å erobre publikums hjerter under Bukta for Alle!

The Impossible Green

Trondheims beste band beveger seg i det musikalske landskapet mellom Americana og Powerpop, og har siden oppstarten i 2018 utviklet seg som et av de mest spennende rockebandene i landet. Bandet debuterte med singelen «You Do You» i 2020, etterfulgt av «The Impossible Green EP» samme år. I 2022 samlet de EP og singler i albumet «Watching the Blue», og i 2024 kommer endelig albumet «In Technicolor». Bandet har spilt på en rekke festivaler og klubbscener i Norge, og legger ut på en lengre norgesturne i 2024. Nå gleder vi oss til at de skal spille på Bukta for Alle!

Stéphanie Turcotte

Singer-songwriteren Stéphanie Turcotte er vinneren av årets konkurranse om å vinne spillejobb på Bukta. Hun fengslet oss med sin særegne og vakre vokal akkompagnert med en produksjon av skyhøy kvalitet, med den anerkjente artisten og produsenten Mikhael Paskalev med på laget. Hvis du liker artister som Big Thief, Phoebe Bridgers, Lucy Dacus og Feist er sjansen stor for at du finner din neste favorittartist på Bukta til sommeren!

Slugwar

Slugwar er en ung og opprørsk duo fra Tromsø. Med frie kreative tøyler utforsker de den moderne sære rocken, og besøker i samme slengen en hel del subsjangre som blant annet noiserock, shoegaze, postrock og psych. Duoen, som blir utvidet til trio på scenen, består av Sindre Kielland og Fredrik Sandvik Olsen, og har denne gang med seg Casper Nilsen på bass. Skulle du ønske flere lørdags formiddager kunne by på litt herlig øresus, dra på Slugwar på Bukta for Alle og vis øregangene hvem som er sjefen.

Ringo Moon

“De deiligste guttene i Tromsø” er klare for Bukta! Ringo Moon leverer herlig indierock og er kjent for sine lekne gitartoner og ujålete popteft, kombinert med et energisk liveshow. Bandet har de siste årene jobbet knallhardt med sitt debutalbum, hvor de blant annet har latt seg inspirere av artister som Alvvays, The Strokes og The 1975. Nå er Ringo Moon klare for verdensherredømme, men først ut; Bukta for alle!

Girltalk

Girltalk er et ungt popfunkband fra Tromsø, dannet i 2021. Med tydelig inspirasjon fra alt fra R&B til folkemusikk skriver og spiller de både søt og syrlig musikk med et ungt og spennende uttrykk, og mye personlighet. Bandet har på kort tid bemerket seg som et friskt pust i Tromsøs vibrante musikkmiljø. Med rytmer som vekker dansefoten, funky basslinjer og stødige vokale prestasjoner inviterer bandet til en kveld fylt med jentesnakk og musikk for ethvert øre! Hvis det ikke allerede er solskinn på Bukta for alle, kommer i hvert fall Girltalk til å sørge for det.

Publisert 27.05.2024