Nikkeby Lufthavn

Saturday @ 01.15h
Hålogaland Teater
Bukta Nach

2023

Nikkeby Lufthavn

Legendariske Nikkeby Lufthavn er kjent for sine elleville liveshow og særegne potpurri av catchy garagerock, punk og pop. I 2021 feiret bandet 25 år og slapp det etterlengtede albumet «Dino Bones» på Drabant Music, produsert av Ariel Joshua Sivertsen.

Nikkeby Lufthavn debuterte med den kritikerroste «To The Moon EP» på Feedback Underground Records i 2000. Fullengderen "Babes in Space" ble gitt ut i 2005 og ble kåret til «Den beste rockskiva i Tromsøs historie» av Buktafestivalen i 2015.

Deres siste utgivelse fikk god mottakelse, og bl.a. Deichmans Musikkblogg skrev: ”Nikkeby Lufthavns «Dino Bones» er en sydende eliksir av fengende, gøyal rock med smilet på lur. Småskrudd og egensindig med litt odde taktarter, samtidig iørefallende og lett å trampe takten til. Det formelig bobler over av popmelodier i røff, rufsete kledning. En apart sammensmeltning av rockabilly, surf, powerpop i garasjerock-innpakning.”

Nikkeby Lufthavn serverer et energisk show med volumknappen på elleve, samt fengende låter med bisarre tekster fra et surrealistisk univers. Det er vanskelig å forklare hva Nikkeby Lufthavn er - det må rett og slett oppleves.

Next artist

nonne